Zdecydowanie polecam, bardzo fajna obudowa, przestronna, super się w niej buduje, wejdą duże AiO na górę, typu EK Nucleus chociażby czy ALFIII.
Ps. Będzie pewnie do sprzedania, jakbyś chciał, to puszczę Ci to w cenie zakupu - promocja noworoczna pisz PW.
Ostatnio widziałem, że nowa baza logitecha RS50 zbiera w necie bardzo pozytywne opinie. Czy 8nm będzie wystarczające dla kogoś kto chce zmienić sprzęt raz na dłuższy czas i nie interesuje go zbytnio rozbudowany ekosystem. Czy lepiej szukać czegoś w przedziale 10-15nm?
Najnudniejszy BF w historii. Mapy tragiczne, netcode leży, balans fatalny. Kupiliśmy z chłopakami, 20 godzin, może 25 i koniec, nikt nie włączył gry od 2 tygodni.
Wallcuś geniuszu, Diablo dużo alokuje, a nie zapycha. Na RX 580 4 GB grałem w Diablo przy maks ustawieniach bez ścinek, a Ty wyjeżdżasz, że 16 GB zapchane
Przedmiot z 4* poleciał z Goba, robiłem szczelinę z affixem " Ukryta zbrojownia", było sporo gobów, aż się zdziwiłem, przecież nie brałem z goblinami, a takowe mam kilka sztuk- wersje legendarne.
Mi poleciały 2 Mistyczne przedmioty ze skrzynki Azmodana, a mam 2/5 poziom, aktualnie 409/450, brakuje do 3 rangi.
To przytłaczanie u maga to meh... ale liczy się drop
Póki co, to chyba w miarę fajny ring do buildu:
Rekomendowane odpowiedzi