Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Kadajo napisał(a):

W sumie jakie to ma znaczenie ?

Przecież karta i tak będzie chłodna a do bicia rekordów to Azot będzie potrzebny nie woda :D

Taki misz masz trochę dostajesz. Karta z potencjałem, mega atrakcyjna wizualnie, 2 wtyczki (co prawda bez load balancing'u prawdopodobnie) i wysokiej jakości komponenty. A do tego wszystkiego przeciętny radiator jak do pierwszego lepszego modelu z AiO, chłodnica o grubości 30mm czyli taka jak w zwykłym aio do chłodzenia procków z TDP dajmy nawet 250W. No słabo poprostu. Astral LC, który ma TDP 600W (w sumie Asus na swoich stronach podaje 575W dla wersji non OC) ma chłodnicę o grubosci 37mm. A tutaj masz już zaimplementowany bios OC 800W i chłodnicę jak z jakiegoś navisa 360 LOL 

Opublikowano
46 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja lubię takie projekty, bo to karta stworzona do ekstremalnego OC, od razu przypominają mi się czasy EVGA i Kingpina.

A karty zrobiły się mega nudne i wtórne.

i wylosujesz trash tier bin gpu z zerowym potencjałem oc xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kadajo napisał(a):

Czekajcie, czy ten Aorus to już nie kolejna kartan na PCB FE ?

Wcześniej był ten Asus ProArt.

No nvidia zaczyna robić siano na PCB, zresztą poco mają dawać te PCB do "tanich" FE jak mogą opchnąć drożej :E 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
Godzinę temu, Fenrir_14 napisał(a):

Ten Aorus straszny** patrzeć się nie da bo oczy łzawią. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie najbrzydszy model, ohyda 

wygląda jak chińska tandeta ze stadionu.

Przyznawać się :krejzol: ,który z was zaciera ręce na te nowe wersje lightning ? :D 
doskonały pobór prądu . Radeony zejdą z podium ?