RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Oglądam drugi sezon, w ogóle nie wiem o co chodzi. Teraz jest super, pierwsze dwa odcinki muliły strasznie. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Uważam że poziomy mocy, po "its over 9000" straciły jakikolwiek sens i połapać się w tym jest nie lada wyzwaniem ale co do SSJ2 to tak google mówi " Methods for Achieving Super Saiyan 2: Intense Training: Similar to training in the Hyperbolic Time Chamber or the afterlife, training to increase base strength is necessary to handle the increased power. Extreme Emotion/Rage: A profound emotional experience, such as the need to protect others, can trigger the transformation. Back Tingling: A method described for unlocking forms by focusing energy in the back. Super Saiyan Mastery: The prerequisite is typically having mastered Super Saiyan Full Power (Grade 4). Unlock Ability: The Elder Kai can unlock a Saiyan's potential, such as with Gohan, providing access to this form. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ludzie mają różne potrzeby i różne rzeczy ich bawią. Jak ktoś lubi taką pixelozę to spoko, mnie to nie przeszkadza absolutnie. Dla mnie 1080p było dobre ale kurde nie wiem, 6-7 lat temu może a to że gra w takiej rozdzielczości 3 miliardy ludzi nie ma dla mnie żadnego znaczenia i nie jest to żadnym wykładnikiem Trzeba iść do przodu a nie stać w miejscu heh. To że połowa afryki głoduje nie oznacza przecież że mam sobie obciąć dzienne makro do poziomu 350 kcal lol. Także @Hard Reset, nie spinaj się tak bo tutaj na tym forum tak już jest że jedynie słuszna rozdziałka do testowania CPU to jak najniższa Masz w necie sporo miarodajnych i rzetelnych testów w QHD i UHD więc nie ma sensu się tutaj przepychać. -
Przez Send1N · Opublikowano
Zwróć też uwagę ile procesorów nie jest w stanie utrzymać nawet 100fps gdzie dzisiejszy standard to przynajmniej 120/144hz więc to jaką rozdzielczość ustawisz nie ma znaczenia nawet w 4K przy odpowiednio mocnej karcie to cpu może być bottleneckiem a nie odwrotnie fajnie też widać jak słaby jest ZEN i ZEN+ które w wielu przypadkach nie potrafią utrzymać nawet 60kl/s -
Przez MrKetiw · Opublikowano
FH3 to był dla mnie pierwszy kontakt z tą grą i dobrze się bawiłem, FH4 była wspaniała, te pory roku przegrałem w to setki godzin, FH5 na początku miała duże problemy ale z czasem wyszła z niej perełka, niestety brak pór roku i klimat Meksyku niekoniecznie mi podszedł aczkolwiek co tydzień ogrywam mistrzostwa przez te 5 lat. Dla mnie najlepsza FH4, po prostu cudo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi