@janek25
Chłodzenie nieco słabe ale na 1 biegu hałas jest na akceptowalnym poziomie(mam 40cm.do tego PC)
Miewam przycinki korzystając z tego kompa oraz zdarzają się zamknięcia przeglądarki z nieznanych mi przyczyn
Czyżby za mało ramu(2x4gb+1Gb pamięci wirtualnej) ?
Tylko do neta i filmików na YT
@ITHardwareGPT
Jaki trzeba mieć procesor oraz jaką ilość pamięci należy posiadać aby komfortowo przeglądać internet za pomocą przeglądarki www oraz oglądać materiały na YouTube ?
Witam Serdecznie wszystkich którzy będą to czytali.
Jestem tutaj nowym użytkownikiem jak pewnie widać i chciałbym prosić was o pomoc jakąś poradę mianowicie składałem sobie jakiś czas temu PC wszystko nowe oprócz klawiatury i o nią tutaj będzie się rozchodzić obecnie posiadam membranowa klawiaturę "MadCatz v7 Cyborg" klawiaturę kiedyś dostałem ale u mnie jest już 5 lat i wszystko w niej działa żaden klawisz się nie blokuje czy coś w tym stylu ale patrze na całokształt to nie pasuje mi ona do reszty tzn PC,Monitor itp tak bynajmniej mi się wydaje.
Może jesteście w stanie mi doradzić jakiś model klawiatury tak w przedziale do 300-400zł +/- bo ja obecnie jestem totalne kolano jeżeli chodzi o takie sprawy nie wiem czy dalej iść w membranowe klawiatury czy może zakupić jakaś mechaniczna bo czytałem i oglądałem trochę na YT że podobno membrany już odeszły do lamusa wyjątkiem są jakieś biura itp ale ile w tym prawdy nie wiem bo sam posiadam membranowa klawiaturę i śmiga ;]
Mam nadzieje że pomożecie mi bo teraz w tym tygodniu co będzie chciałbym już zamówić jakąś rozglądałem się trochę i z membranowych wpadła mi w oko "Logitech G213 PRODIGY" i cena jest jak na taki wygląd i pozytywne recenzje zjadliwa 190zł. Dajcie znać możliwie jak najszybciej bo chce ją wymienić albo na membrane ewentualnie na jakiegoś mechanika nie wiem w którą stronę uderzyć aby było to dobre.
Dziękuję i Pozdrawiam. : ]
Rekomendowane odpowiedzi