Lameismyname 2 928 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): SLi z tego nie zrobisz No wiem... z drugiej strony chłodzenie ma lepsze jak moje GPU. W najgorszym wypadku puszczę Inno w podobnej cenie i będę miał nową kartę za darmo A jak coś z pniakiem będzie nie teges to pójdzie zwrot. Oby z kondensatorami nie było: Edytowane 2 godziny temu przez Lameismyname
Pentium D 1 592 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja jakbym sprzedał te swoje dwie 9070 XT to może nawet na 5080 by starczyło, ale to nadal 16 GB vramu
Lameismyname 2 928 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 7 minut temu, Pentium D napisał(a): Ja jakbym sprzedał te swoje dwie 9070 XT to może nawet na 5080 by starczyło, ale to nadal 16 GB vramu Za 5299zł masz Gigabyte Windforce RTX 5080 + Resident Evil Requiem. Opędzlujesz gierkę to jeszcze będziesz 150-200zł do przodka. (https://www.krsystem.pl/gigabyte_geforce_rtx_5080_windforce_oc_sff_16g__uszkodzone_opa-item-78256.html) Edytowane 2 godziny temu przez Lameismyname
Fenrir_14 1 047 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Lameismyname Gratulacje 👍 za 3500 pln to jest bardzo dobry wybór do 1440p. Windforce miałem 5090 przez kilka dni i to śmietnik był jeżeli chodzi o kulturę pracy. Wykonanie też typowe dla budżetowca więc po 5080 nie spodziewałbym się niczego dobrego 🤣
Smalec 1 595 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przesadzili z miłości do graczy 3
Fenrir_14 1 047 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Smalec haha, czyli w takim Cyberpunku przy natywnym 4K zamiast 27 klatek dostaniemy 28.5 fps lol. 5% wydajności przy 25% wyższym poborze 🤣
Smalec 1 595 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): zamiast 27 klatek dostaniemy 28.5 fps lol. 5% wydajności przy 25% wyższym poborze 🤣 Jak ich nie kochać 1
Lameismyname 2 928 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 16 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @Lameismyname Gratulacje 👍 za 3500 pln to jest bardzo dobry wybór do 1440p. Windforce miałem 5090 przez kilka dni i to śmietnik był jeżeli chodzi o kulturę pracy. Wykonanie też typowe dla budżetowca więc po 5080 nie spodziewałbym się niczego dobrego 🤣 Poszedłem o krok dalej... w tej samej cenie jest wersja OC, więc anulowałem zamówienie na zwykłą i wziąłem OC A co do budżetowych kart - z pewnego powodu są budżetowe, a w skali Gigabyte to Windforce jest podstawowym modelem.
leven 776 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu Duży krok zrobiłeś. Zmieniasz 5070ti na 5080... bardzo duży krok, prawie szpagat
Fenrir_14 1 047 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu 2 minuty temu, leven napisał(a): Duży krok zrobiłeś. Zmieniasz 5070ti na 5080... bardzo duży krok, prawie szpagat Raczej WYKROK a nie szpagat. Przecież napisał że zrezygnował z 5070 Ti na rzecz 5070 Ti OC 😀
leven 776 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu Gdzie to jest napisane ? W tym śmietniku nie da się niczego konkretnego dowiedzieć. @Lameismyname Gratulacje 👍 za 3500 pln to jest bardzo dobry wybór do 1440p. Windforce miałem 5090 przez kilka dni i to śmietnik był jeżeli chodzi o kulturę pracy. Wykonanie też typowe dla budżetowca więc po 5080 nie spodziewałbym się niczego dobrego 🤣 Poszedłem o krok dalej... w tej samej cenie jest wersja OC, więc anulowałem zamówienie na zwykłą i wziąłem OC A co do budżetowych kart - z pewnego powodu są budżetowe, a w skali Gigabyte to Windforce jest podstawowym modelem." No i co tego wpisu wynika ? Patrzę na stopkę i co widzę: 5070ti. Ale bałagan. 1
Fenrir_14 1 047 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu (edytowane) Godzinę temu, Lameismyname napisał(a): Poszedłem o krok dalej... w tej samej cenie jest wersja OC, więc anulowałem zamówienie na zwykłą i wziąłem OC A co do budżetowych kart - z pewnego powodu są budżetowe, a w skali Gigabyte to Windforce jest podstawowym modelem. @leven czasami trzeba się cofnąć do najbliższego skrzyżowania żeby pójść w dobrym kierunku 👍 Zmienił sobie kolega model bo ten co ma może mu się znudził 😀 ja nie widzę w tym nic złego heh. Edytowane 25 minut temu przez Fenrir_14 1
leven 776 Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu Dopiero wszedłem na forum, czytam ostatnie posty, bo czytać narzekania, samochwały, itp znudziły mi się do cna. Od takich wypocin jest osobny wątek. Kadajo chyba utkwił w górach, że nie reaguje na wysyp nie mających z tematem wypowiedzi. Ale masz rację, mogłem delikatniej
Rekomendowane odpowiedzi