Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

SLi z tego nie zrobisz :E

No wiem... z drugiej strony chłodzenie ma lepsze jak moje GPU.
W najgorszym wypadku puszczę Inno w podobnej cenie i będę miał nową kartę za darmo ;) 
A jak coś z pniakiem będzie nie teges to pójdzie zwrot.

Oby z kondensatorami nie było:
blasting.jpg.45ccce9bc063ffc7c674b977df2fdf1c.jpg

Edytowane przez Lameismyname
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pentium D napisał(a):

Ja jakbym sprzedał te swoje dwie 9070 XT to może nawet na 5080 by starczyło, ale to nadal 16 GB vramu

Za 5299zł masz Gigabyte Windforce RTX 5080 + Resident Evil Requiem. Opędzlujesz gierkę to jeszcze będziesz 150-200zł do przodka.

(https://www.krsystem.pl/gigabyte_geforce_rtx_5080_windforce_oc_sff_16g__uszkodzone_opa-item-78256.html)

Edytowane przez Lameismyname
Opublikowano
16 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

@Lameismyname Gratulacje 👍 za 3500 pln to jest bardzo dobry wybór do 1440p.

Windforce miałem 5090 przez kilka dni i to śmietnik był jeżeli chodzi o kulturę pracy. Wykonanie też typowe dla budżetowca więc po 5080 nie spodziewałbym się niczego dobrego 🤣 

Poszedłem o krok dalej... w tej samej cenie jest wersja OC, więc anulowałem zamówienie na zwykłą i wziąłem OC ;) 

A co do budżetowych kart - z pewnego powodu są budżetowe, a w skali Gigabyte to Windforce jest podstawowym modelem.

Opublikowano

Gdzie to jest napisane ? W tym śmietniku nie da się niczego konkretnego dowiedzieć. 

@Lameismyname Gratulacje 👍 za 3500 pln to jest bardzo dobry wybór do 1440p.

Windforce miałem 5090 przez kilka dni i to śmietnik był jeżeli chodzi o kulturę pracy. Wykonanie też typowe dla budżetowca więc po 5080 nie spodziewałbym się niczego dobrego 🤣 

Poszedłem o krok dalej... w tej samej cenie jest wersja OC, więc anulowałem zamówienie na zwykłą i wziąłem OC  

A co do budżetowych kart - z pewnego powodu są budżetowe, a w skali Gigabyte to Windforce jest podstawowym modelem."

No i co tego wpisu wynika ?

Patrzę na stopkę i co widzę: 5070ti. 

Ale bałagan.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Lameismyname napisał(a):

Poszedłem o krok dalej... w tej samej cenie jest wersja OC, więc anulowałem zamówienie na zwykłą i wziąłem OC ;) 

A co do budżetowych kart - z pewnego powodu są budżetowe, a w skali Gigabyte to Windforce jest podstawowym modelem.

@leven czasami trzeba się cofnąć do najbliższego skrzyżowania żeby pójść w dobrym kierunku 👍 

Zmienił sobie kolega model bo ten co ma może mu się znudził 😀 ja nie widzę w tym nic złego heh. 

Edytowane przez Fenrir_14
  • Upvote 1
Opublikowano

Dopiero wszedłem na forum, czytam ostatnie posty, bo czytać narzekania, samochwały, itp znudziły mi się do cna. Od takich wypocin jest osobny wątek. 

Kadajo chyba utkwił w górach, że nie reaguje na wysyp nie mających z tematem wypowiedzi. 

Ale masz rację, mogłem delikatniej :)