OK, rozumiem. Podpowiem tylko, że można mieć też sprawdzanie polskiej pisowni.
Co to za program?
Robienie testu przy jednym urządzeniu eliminuje wpływ obciążenia routera/łącza przez procesy korzystające z sieci z innych urządzeń. Owszem. Niemniej jednak nigdzie w umowie nie masz zapisu, że poprawne działanie łącza będzie możliwe li tylko przy używaniu jednego podłączonego urządzenia.
Jedna, druga, kolejna reklamacja. Będziesz miał podkładkę do wypowiedzenia umowy i zmiany operatora.
Omoda:
Omoda Polska
Dan Das · sedSoorpntm361iih74l2t 6im8f1373f5ulggct72cggl657n0g2i85l41m ·
To już drugi raz, checkengine i napis EPC, omoda 5 hev Prem nie można odpalić i tylko bieg wchodzi z N na P i nic innego np D czy R. Temperatura 2 stopnie na plusie, wczoraj po zatankowaniu się stało a dziś w południe znowu. Kilkanascie razy guzik start i stop i w końcu znika. A dziś podpiąłem adapter OBD do kasowania błędów i nie było żadnego ale mimo to skasowałem błędy i zniknęło EPC i odpalił, po testuje jeszcze z tydzień i moze podjadę na wgranie 2.09 z 2.08
Dorzucam wszystkie pomiary i efekty doświadczeń, które przeprowadziłem:
1. Kilkugodzinny postój np. w zatorze przy mocno ujemnej temperaturze (-15 stopni Celsjusza):
2. Zużycie energii w aucie elektrycznym gdy stało kilka godzin na mrozie i ruszamy do jazdy miejskiej:
Rekomendowane odpowiedzi