Kyle 644 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mark_ napisał(a): W porównaniu do czasów z 2-3 wtyczkami 8-pin jest tego dużo za dużo. Te wtyczki 12VHPWR są spoko, bezpieczne, z odpowiednim zapasem ... jak się nie przepuszcza więcej przez nie jak 225W
Mark_ 44 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Kyle napisał(a): Te wtyczki 12VHPWR są spoko, bezpieczne, z odpowiednim zapasem ... jak się nie przepuszcza więcej przez nie jak 225W Dla mnie szczyt potrzeb to karty RTX xx70 więc po UV bezpiecznie. Ale wiadomo to nie tak powinno wyglądać.
sideband 3 335 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu O nie to kłamstwo to nie możliwe
leven 1 003 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 21 godzin temu, Lameismyname napisał(a): Zastanawiam się jaką kartę jako prototyp można byłoby wykorzystać - coś taniego ale żrącego dużo wattów. Mam na stanie kaszlaka GTX 560 Ti ale nie jest to zbyt wyszukany model na prototyp. Ja Ci dam zaraz kaszlaka Ale fajnie wygląda teraz GPU-Z: Edytowane 1 godzinę temu przez leven
Lameismyname 4 263 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 28 minut temu, leven napisał(a): Ja Ci dam zaraz kaszlaka Mam GTX 560 Ti, nie RTX 5060 Ti Te karty są odległe od siebie latami
Kadajo 10 639 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu A nie tylko literą "G" i jednym zerem ?
Rekomendowane odpowiedzi