RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Właśnie kilka dni temu przechodziłem spory fragment z wegetacją i faktycznie migotały tekstury, ale za to płynność obrazu czy jakość tekstur czy RT była bez zarzutu jak na tryb performance - więc byłem pozytywnie zaskoczony. Aż musiałem sobie obejrzeć ten film o co im tak do końca biega z problemami w Survivor no i w sumie o guano. -
Przez n1gomez · Opublikowano
Witam. Chcialbym złożyć po nowym roku, a może jeszcze w tym nowy zestaw komputerowy, głównie do gier typu COD itp. Docelowo monitor jakiś 2k, jakiś czas temu miałem chyba AOC 27” 2k 144hz, generalnie nie mam pomysłu obecnie na monitor, ale chciałbym pozostać przy 2k. Nie śledziłem co sie dzieje na rynku natomiast po wstępnym rozeznaniu i po tym co miałem wcześniej złożyłem coś takiego; Ryzen 7 7700 RTX 4070 Super Dysk SSD Kingston KC3000 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe (SKC3000S/1024G) Pamięć GoodRam IRDM, DDR5, 32 GB, 6000MHz, CL30 (IR-6000D564L30S/32GDC) Płyta główna Gigabyte B650 EAGLE AX Chłodzenie CPU Arctic Freezer 34 eSports Duo 2x120mm Zasilacz MSI MPG A850G PCIE5 850W Obudowa Genesis IRID 505 ARGB V2 (NPC-1518) Co daje na ten moment około 3500,- bez karty graficznej (ta prawdopodobnie będzie od znajomego). Głównie zależy mi na wydajności i cichej pracy komputera. Jest coś co warto tutaj zmienić lub cos taniej co się bardziej opłaca? Prosze o opinie -
Przez indexinfio · Opublikowano
Cześć, Czy warto coś takiego kupić za 99 zł? Teoretycznie powinien być za 0 zł dla nowych użytkowników, ale wtedy trzeba kupić dodatkowe przedmioty. Tablet -
Przez SethJames · Opublikowano
Df poplynelo troche chyba, ten Alex ma chyba jakis uraz, testowalem fidelity 4k 30 fps I graficznie jest spora roznica na plus duzo ostrzejszy obraz, lepszy rt, testowalem tylko pierwsze poziomy bez roslinmosci, ale jest przeskok Polecam wyrobic sobie wlasne zdanie a nie lykac jak pelikan Nie pij -
Przez muszka · Opublikowano
A tak przy okazji to jakie macie temperatury swoich 9800x3d w idle i w jakimś stress teście bym sobie mógł dziś porównać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi