@maras2574 oj nie, dawno temu sprzedana, bodajże za 12.000 zł Dzisiaj pewnie z 25+ by była warta w takim stanie. No ale wtedy były w dołku cenowym. A puściłem tanio, bo byłem napalony na Patrola, żeby się w błocie potaplać. Ale dzisiaj jedno z dwóch aut to 330D E91, także jakoś tak ciągle wracam do tych trójek, łączą w sumie wszystko czego szukam w aucie na daily. A E36 zdecydowanie trzymaj, na pewno przyjemne wozidło na weekendowy wypad, w sumie nawet w dłuższą trasę się nada, pamiętam, że za młodu wypady nad morze (400km ode mnie) to była sama przyjemność
Drugi raz przechodzę już Indiego wcześniej grałem w natywnym 1440p z DLAA i bufor miałem na High teraz gram w oszukanym 4K* z DLSS-B i bufor na Medium i stwierdzam że nie ma większych różnic, trzeba byłoby się nieźle przyglądać i robić jakieś screeny żeby to porównywać więc spokojnie można sobie ten bufor ustawić na Medium i jechać z detalami oraz rozdzielczością w górę
High to sobie można ustawić jak już "nie ma co robić z VRAM i się nudzi" 😉
Oglądałeś Ojca Chrzestnego? Jeśli tak to powiedź mi w jakich czasach w 2 części pokazali genezę Vito Corleone? No właśnie akcja zaczynała się w 1917 roku we Włoszech. Warto czasem poczytać genezę powstania prawdziwej Mafii "Sycilijskiej" i jak to było z ich przenosinami do USA.
Nie bardzo rozumiem więc problemu z tym że pokazuję historię w Sycylii i takich czasach. Ale każdy ma swoją opinię.
Spokojnie możesz ustawić na wszystko na średnie razem z buforem. Potem ewentualnie korygować. W pomieszczeniach Watykanu bez DLSS mam ok 50 fps w 1440p, z dlss Q jest 80-100 fps.
Nie mam żadnych problemów z buforem na med przy 8GB VRAM.
Rekomendowane odpowiedzi