Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Trzeba czekać na testy tego DLSS4 bo w tej notatce widzę już teksty pokroju "bezprecedensowy" a wiadomo, że swój produkt każdy chwali OH i Ach. Już są dyskusje czy DLSS4 nie będzie miał "wbudowanego" FG w jakiejś formie. Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
Gość P.Wiśnia Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): To nie ten TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!! Tu jest mowa o nVidii i kartach 5XXX Tak tylko przypomnę że system jest powiązany z kartą graficzną i ma wpływ na wydajność. A skoro ta opcja dotyczy wszystkich kart graficznych to czemu ma się tu nie znaleźć? Edytowane 6 Stycznia przez P.Wiśnia
Phoenix. 4 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): Microsoft na konferencji intela zapowiedział nowe funkcje co-pilota. Nie spamuj bo to nie dzial od intela
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, P.Wiśnia napisał(a): Tak tylko przypomnę że system jest powiązany z kartą graficzną i ma wpływ na wydajność. A skoro ta opcja dotyczy wszystkich kart graficznych to czemu ma się tu nie znaleźć? Bo to opcja w Co-Pilocie, a żeby mieć taką funkcjonalność, to trzeba wykupić licencję.
Kadajo 7 411 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Panowie, trzymamy się tematów GPU. Nie chce tu widzieć żadnych info o procesorach czy innych bzdurach. 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 3 minuty temu, Spychcio napisał(a): Trzeba czekać na testy tego DLSS4 bo w tej notatce widzę już teksty pokroju "bezprecedensowy" a wiadomo, że swój produkt każdy chwali OH i Ach. Ja czekam na to oburzenie ze nie da sie czegos na poprzedniej generacji odpalic A ja pisalem, ze beda nowe ficzery next gen only bo moc w AI zwiekszy sie konkretnie 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Niech w końcu mówią o tym nowym GPU, co mnie jakieś procesory. Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Laptop Titan od MSI z RTX 5090. Bateria 99 Wh a zasilacz 400W. Jeśli pod pełnym obciążeniem pociągnie ze 300 W, to, może ktoś z kolegów potrafi policzyć, ile godzin da się na tym grać? W sumie to i tak zwykle mam nie więcej jak 15 minut na granie w jednym podejściu. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, tgolik napisał(a): W sumie to i tak zwykle mam nie więcej jak 15 minut na granie w jednym podejściu. Jakim cudem zrobiłeś heist w prologu CP2077 na budynek Arasaki, przecież to w cholerę długa misja ?
Spychcio 802 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, tgolik napisał(a): Laptop Titan od MSI z RTX 5090. Bateria 99 Wh a zasilacz 400W. Jeśli pod pełnym obciążeniem pociągnie ze 300 W, to, może ktoś z kolegów potrafi policzyć, ile godzin da się na tym grać? W sumie to i tak zwykle mam nie więcej jak 15 minut na granie w jednym podejściu. Mimo mobilnego 5090 dla mnie laptop to zaprzeczenie Gamingu...tylku Buda i stacjonarny prawilny PC 6
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Zrobiłem ten budynek Arasaki ale nie zabrałem jaja iguany. Poświęciłem potem ze 3 godziny, żeby z pomoca glicza wrócić z powrotem do zamkniętego już budynku. I po roku wykluła mi się.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Teraz, tgolik napisał(a): Poświęciłem potem ze 3 godziny, żeby z pomoca glicza wrócić z powrotem do zamkniętego już budynku. I po roku wykluła mi się. Ha. Ja wróciłem po katanę, którą była na górnym piętrze Koniec oftopa. Edytowane 6 Stycznia przez Element Wojny 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo Confused? Pomyliły Ci się osobowości? 🤣🤣🤣 Jak nie zrozumiałeś posta, to wyjaśniam. Mój monitor jako jedyny z tych 4k co wyszły, ma nowy Display Port przecież Przecież oni to dopiero wprowadzają wiec twój monitor tego na pewno nie ma
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Spychcio napisał(a): Mimo mobilnego 5090 dla mnie laptop to zaprzeczenie Gamingu...tylku Buda i stacjonarny prawilny PC Szykuję się na Strixa Scara do grania na wakacjach. W okularkach Viture. Ale, wiadomo, buda musi być. Edytowane 6 Stycznia przez tgolik
Gość P.Wiśnia Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Teraz, Kadajo napisał(a): Przecież oni to dopiero wprowadzają wiec twój monitor tego na pewno nie ma Może mieć. Ja mam zasilacz z początku 2023 roku a mam 12V-2X6 zamiast 12VHPWR. Edytowane 6 Stycznia przez P.Wiśnia
Lameismyname 2 340 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 38 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Najprawdopodobniej zawinił komputer wyposażony w i7-14700K. Pewnie się zdegradował przedwcześnie. It happens ;)
Kadajo 7 411 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, P.Wiśnia napisał(a): Może mieć. Ja mam zasilacz z 2023 roku a mam 12V-2X6 zamiast 12VHPWR. Poszukaj dobrze, może tez gdzieś masz już RTX'a 5090
Gość P.Wiśnia Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Poszukaj dobrze, moze tez gdziesz masz juz RTX 5090 O ile chcesz się założyć że mam? MSI A850G ATX 3.0 PCIE 5 REV 1.1.
Lameismyname 2 340 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 575W - ale się będą kopcić te wtyczki, wystarczy, że ktoś przegnie o 3*
tgolik 547 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Jak widzę ten wątek, dziwię się, że Jensen wybrał CES zamiast forum.ithardware na ogłoszenie nowych kart. 1 2
RTX4090 358 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Pytanie, mamy te PALĄCE się wtyczki ponad 2 lata Ile tutaj mieliśmy upalonych wtyczek ?
ODIN85 3 502 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): No a gdzie to nowe GPU ???? Już płyną w kontenerach
Rekomendowane odpowiedzi