Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Nikt w UE nie kupi fe. Fe =/= referent 

NIe jetsem w UE tylko w UK :] 

10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@tomcug Nie da się. Rok temu o 13 mnie operowali, o 18 się obudziłem ze śpiączki, a po 20 zacząłem kontaktować 🤣🤣🤣

Moge Ci kupic tylko dolicze +20%.

41 minut temu, areczek1987 napisał(a):

Będą ograniczone tylko do US.

Gdzie takie info jest?

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Kuuuuuu***... Po 2 miesięcznym opóźnieniu zadzwonili właśnie ze szpitala, że operacja ze śrubami będzie... 30 stycznia albo 2 lutego. Mam być gotowy na obie daty, bo nie wiedzą jak tam się ułoży. Nie mam możliwości wyboru, przesunąć nie mogę bo wtedy minimum pół roku czekania 🤦🏻

Także teraz to dopiero będzie wyzwanie kupić 5090 🤯🤯🤯🤯 Jedyne co to doktor mówił, że 2 luty dużo bardziej prawdopodobny na tą chwilę 🙃

Przeznaczenie chce ci coś przekazać ;)

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Za pare minut bede rozmawial ze Scanem na temat dostepnosci FE na premiere. 

Daj znac, ostatnio jak pytalem kiedy moje zamowienie przedpremierowe bedzie wyslane, to twierdzili, ze za tydzien, a  bylo odebrane przez DPD tego samego dnia. Banda kretynow, co to support ma chyba w indiach. 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Akurat Scan ma support w UK, zawsze gadam z jakims Timem, Katie albo Joe, za to jak gadam z Vodafone to kazdorazowo Kumar, Shiva, Piyush, Pranav itd.

I ja osobiscie przez prawie 20 lat kupowania od nich ZERO problemow. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano

Właśnie sobie uświadomiłem czytając posta wyżej, że to jest idealne zastosowanie AI. Zrobić support agenta z indyjskim akcentem i absolutnie NIKT ani nie będzie miał pretensji, że AI się tu czy tam myli albo gada bzdury, ani nie połapie, że to AI.

Aż dziwne, że z takimi pomysłami nie jestem jeszcze miliarderem.

• Haha 1
Opublikowano
11 godzin temu, Kadajo napisał(a):

No raczej nie, oni jeszcze bardziej będą szli we frame genration, bo chcą gonić monitory 1000hz ;)

W kolejnych seriach będzie "wygenerujemy ci 5 klatek do przodu zanim odaplisz grę!".

@Gret Chilówka na szczęście nie. Ale on brał jakiegoś średniaka. I miał raty po 30zł :E To lepiej by to było spłacić w rok. Po 3 latach najwyżej kolejne zabrać jeśli mocy zabraknie, on spłacał kartę 3 generacje :E

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Raty 0% mają sens jeśli tę kasę ulokujesz i pracuje, albo masz np. 2 raty gratis. 

I w jednym nic złego nie ma, ale ludzie biorą po 4-5 na raz + allegro pay + paypo i potem zdziwienie że bank hipoteki dać nie chce :E 

Ale jeśli ktoś bierze bo mniej nadwyręża budżet domowy, to po prostu kupuje za drogi produkt i tyle :E 

Edytowane przez galakty
  • Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Jesli 30-ego wrzuce tu fote zamowionego 5080FE, stawiasz mi kawe :D 

(o ile w ogole po niego wystartuje, decyzja 29-ego po reckach)

Problemem nie jest to czy bedzie tyle ile ich bedzie i gdzie bo na premiere modeli FE jest jak na lekarstwo zawsze ale gdybym mial brac takiego 5070 to tez chcialbym FE :D

Opublikowano

To jest wszytko wliczone w cenę sprzętu :)

Dodatkowo często przy takich promocjach nie masz możliwości zmienienia ilości rat.

Musisz np. brać na 20 albo 30 rat.

Pół biedy jak kupujesz przez neta bo tam ci nie wcisną ubezpieczenia, pójdziesz stacjonarnie to się dowiesz ze te dwie raty gratis to na ubezpieczenie :E

• Upvote 1