Blisko rtx4070 więc ujdzie, gdyby ceny spadały, a nie przebiły rtx5070 w dawnych promocjach.
Ale ogólnie ten kanał jest lichy, jak już to polecam gamesoracle, wydaje się wiarygodny, a do oddzielnych testów jets Z Wormz gaming.
Ich chciwość naprawdę im nie popłaca... Wystarczyło zrobić jedną wersję 5060ti 12gb z gddr6 oraz przyciętego rtx5060 bez 1 modułu, czyli 10gb.
Niestety są miejsca gdzie łatwo mieć te 70 na liczniku bo na prostej drodze krajowej gdzie nie ma fizycznych ograniczeń jest przejście dla pieszych i nagle ograniczenie do 50.
U nas infrastruktura i znaki są byle jak zrobione.
Skończyłem grę na poziomie trudny i taki polecam grać. Gra świetna. Zachowanie wrogów na trudnym fajniejsze, bardziej agresywne, ilość amo wystarczające, nie czuje się że gra sie na unlimited amo jak na normalu. I tak jest dość dużo wszystkiego, ale trzeba szperać po okolicy i zaglądać wszędzie. No i jednak grać normalny styl histori nie chronologiczny.
Mam pytanko tu do znafcuff - czy da się to coś odpalić na Adroidzie ? Pytam bo mam Retroid Pocketa 5 i cześciej bym to ogrywał w locie niż przykuty do biurka czy TV
No no, poużywaj trochę.
Proponuje w CS2 pograć, to sobie na flashbangi popatrzysz...
Będziesz Pan płakał i to nie z żalu, tylko oczy będą mówić dosyć.
Na Tandemie czcionki są na tyle dobre, że po przesiadce z AOC Q27G3XMN nie czułem żadnego downgrade.
Kolega przekombinował mocno... aż się dziwie. No ale niektórzy próbują wymyślić koło na nowo, to proszę bardzo
Rekomendowane odpowiedzi