Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Umpero napisał(a):

To kurtas może sobie tworzyć memy o klientach-graczach. Co nie sypnie z piekarnika to jest wciągane przez stado baranów jak świeże bułeczki.

A to swoją drogą, dają się doić aż miło. O 5090 walczyć to rozumiem, ale 5080? I jeszcze ludzie sprzedawali 4090 a teraz bez karty są, hahahaha xD:E 

Opublikowano
14 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie dziękuję, bardzo lubię swój monitor. Skalibrowałem sobie go zgodnie z zaleceniami RTRings i działa wyśmienicie!

Kupisz nową kartę to tylko będziesz miał więcej klatek. Kupisz oleda nowa jakoś grania:lovin:

• Upvote 6
Opublikowano
Teraz, Necronom napisał(a):

Same pudełka wrzucają, a gdzie karty? 😜

Pudełka chodzą za 50zł,karty trochę drożej;)

1 minutę temu, sovas napisał(a):

Przecież 240hz oled z hdr kosztuje 3k zł.

Nawet 2600.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Może za 5-6 lat, jak ceny zejdą do ludzkiego poziomu. 

Przecież dobrego OLEDa można mieć w rozsądnej cenie. Ja za swojego LG C3 55 rok temu dałem 5200 pln.

Edytowane przez KATOzord
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Necronom napisał(a):

2-3k za OLED - nieludzka cena

7,5-8k za 5080 spoko cena :E

Gdzie OLED to zupełnie nowa jakość grania i nawet ten sam FPS jest "płynniejszy", a po drugiej karta która jest za droga o jakieś 100% i ledwo mocniejsza od serii 4000 xDxDxD 

Zrobił dzień chłopak, nie powiem. Ale każdy ma prawo błądzić i gadać głupoty :D 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Gdzie OLED to zupełnie nowa jakość grania i nawet ten sam FPS jest "płynniejszy", a po drugiej karta która jest za droga o jakieś 100% i ledwo mocniejsza od serii 4000 xDxDxD 

Zrobił dzień chłopak, nie powiem. Ale każdy ma prawo błądzić i gadać głupoty :D 

Typowe tutaj, cały dzień siedzą na forum, nie mają co robić, to zamiast napisać coś mądrego, to piszą bzdury. 

• Upvote 1
Opublikowano

Dobra plan jest taki, idziemy w 9800x3D potem może OLED jak będzie coś ciekawego a potem czekam na GPU szybsze o 10-15% od 4090 kosztujące nie więcej jak 5 kilo zł :D

1 minutę temu, MJRegul napisał(a):

EDIT: kurna sorry, było

Nic się nie stało, prawdę trzeba powtarzać regularnie i podkreślać wężykiem  :D

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, KATOzord napisał(a):

Przecież dobrego OLEDa można mieć w rozsądnej cenie. Ja za swojego LG C3 55 rok temu dałem 5200 pln.

Nie rozumiem kupowania TV na biurko. Dobrze ci sie gra? Ja bym chyba kark skręcił :D U mnie już z 8 lat jest taki zestaw - 34" 21:9 + 27" 16:9.

• Haha 1