Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Na labie nie będziemy już niedługo po premierze tej gry rozmawiać więc zakładam temat tutaj. Edytowano 16 godzin temu przez Stjepan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Preorder na wersję pudełkową już dawno złożony. Może to nie jest w moim stylu, tym bardziej że od ostatniego Stalkera minęły długie lata, ale po obejrzeniu gameplayu bardzo mi się spodobało. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Tym bardziej że bardzo rzadko robię preordery. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s U mnie też, wersja limitowana na PC, pre-order złożony. Raz na 4 lata można sobie pozwolić, wcześniej to byl CP2077. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureumchaos Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tez wyczekiwany przeze mnie tytul, miedzy innymi dla niego 4080s zakupilem... 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ktoś wie czy w GP będzie grane dzień wcześniej na Nową Zelandię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Odin, pewnie jak inne dało radę to i z Stalkerem się powinno dać, ale to moje przypuszczenia, ogólnie nie wiem. Ja kupiłem na cdkeys, więc będę mieć kluczyk na steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag_zbc Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 11 minut temu, Stjepan napisał: Raz na 4 lata można sobie pozwolić, wcześniej to byl CP2077. Na CP2077 to wziąłem sobie pierwszy raz od 8 lat tydzień urlopu na święta (i to darmowego, bo B2B), nigdy wcześniej i nigdy później nie byłem tak rozczarowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No właśnie nie ma nigdzie info czy będzie globalna premiera czy nie. 7 minut temu, Reddzik napisał: Odin, pewnie jak inne dało radę to i z Stalkerem się powinno dać, ale to moje przypuszczenia, ogólnie nie wiem. Ja kupiłem na cdkeys, więc będę mieć kluczyk na steam. . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 15 minut temu, ODIN85 napisał: Ktoś wie czy w GP będzie grane dzień wcześniej na Nową Zelandię? Na bank tam zawsze tak działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To biorę abo. Przy okazjii ogra się Indianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Indiana z tego co kojarzę będzie w gejpasie dopiero 9 grudnia, natomiast wersja dla Carringtonów pozwoli pograć już 6 grudnia na Mikołajki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Z tego co wiem nie będzie żadnego wczesnego dostępu, preload ma być dla wszystkich w tym samym czasie. Kwestia Gamepassa to jak zwykle mały znak zapytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s A od kiedy preload w takim razie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jeszcze nic nie wiadomo. Osobiście obstawiam, że 4-5 dni przed premierą jak to z reguły bywa w tego typu przypadkach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie pogniewam się jeśli będzie można zagrać w Indianę 6 grudnia w abonamencie ale trochę w to wątpię, na Steamie wciąż widnieje: Zakup Indiana Jones and the Great Circle: Premium Edition w przedsprzedaży Zakup tę edycję gry w przedsprzedaży i graj w nią na 3 dni przed pełnym wydaniem. No chyba, że pisałeś @caleb59 o Stalkerze nowym, to tam wszyscy równo wystartują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s W sumie też czekam na Indianę, grę robi Machine Games i podobały mi się ich nowe Wolfensteiny więc doświadczenie w grach FPP mają zdecydowanie spore. Jako admin najstarszej strony poświęconej grze Stalker może się zdarzyć, że będę miał świeże info wcześniej wtedy dam znać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wystarczy info czy wyjdzie w tym roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kurde, mi pozostaje wersja na XSX w GamePassie bo nowego PC składam z 5070Ti a to jeszcze trochę czasu😅 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Może będzie gratis do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Kupiłem pudełkową edycję limitowaną w empiku a to znaczy że przesuną premierę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu Ciekawe czy płyta w środku będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caleb59 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowany) Oczywiście, że nie - kartka z kluczem na Steam. Edytowano 17 godzin temu przez caleb59 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu A info o Złotym Statusie gry jest? Bo nie słyszałem... Żeby znów nie było zmiany terminu premiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulc Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu Nie ma. Co może coś oznaczać, jak i może nie oznaczać kompletnie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, Spychcio napisał: A info o Złotym Statusie gry jest? Bo nie słyszałem... Żeby znów nie było zmiany terminu premiery. Ostatnio ilę czasu przed premierą odwołali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się