eciepecie 91 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Czyli warto zagrać w 2026 w połowie może.. trzymam na dysku jedynie po to, jak już nie będzie w co grać, ale zawsze się coś napatacza. Jak się coś lepszego pojawi w 2026 , to stalker zejdzie na 2027. Może wtedy już będzie dograny. Oby. Pokładałem nadzieję w tym tytule bo klimaty jednak ciekawe.
galakty 3 303 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października 12 godzin temu, reddy napisał(a): Ta gra to wydmuszka i nic już się nie zmieni. Świat ok, ładny, duży. I tyle, nie ma tam nic do roboty, a kulawe spawny prawie rok po premierze, wspomniane przez kolegę wyżej, to żenada. Chyba jedyna nadzieja że powstanie modyfikacja pokroju Lost Alpha... 1 2
Sheenek 330 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Chyba nie te czasy, napewno fajnie by bylo
trybcio86 72 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października przeciez ten pierd.... konsolowy port mnie do szalu doprowadzi ! randomowo wykrywa mi ze niby mam podpietego pada ktorego nie mam i chce zebym wcisnal zamias "F" to "Y" albo "X" Jak mozna tak prostuch bledow nadal nie naprawic.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października (edytowane) Planuje kupić grę S.T.A.L.K.E.R 2 Series Czarnobyla na PlayStation 5. Jedni mówią że gra ma naprawdę ciekawą fabułę i klimat a drudzy uważają gra jest crapem i nie warto kupować. Postanowiłem że sam się przekonam czy gra mi się spodoba. Obecnie gram w Star Wars Outlaws i co mnie niestety niesmaczy to naprawdę średnia optymalizacje. Edytowane 18 Października przez Czubatka Boża
PaVLo 916 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października SW: Outlaes trzeba przebrnąć początek i gra się rozkręca, jednak nawet na PC ma to spore wymagania. Ta franlrawie usmażyła mi 4090tkę i musiałem zrobić jej operację PTM Stalkera kupiłem na premierę w wersji limitowanej, ale akurat nadrabiałem inne zaległości i grę odłożyłem. Jak zobaczyłem roadmapę Stalkera to postanowiłem odłożyć grę i poczekać ... Zagram jak wrzucą grę na nowy silnik, czyli gdzieś w marcu.
Crew 900 996 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Ja tym oszustom z ukrainy już nie wierzę. Tyle czasu minęło i dalej nie umieli naprawić by ta gra żyła. Dalej jest pusty świat i tylko co jakiś czas spawnują się npc i oczywiście za plecami i tylko to co umieli osiągnąć. Swoją niekompetencję i brak talentu zasłaniali za płaszczem konfliktu zbrojnego ale to już nie działa. Niech się całują w blade dupska. Fabuły nie naprawią która jest debilna i bez sensu. Edytowane 16 Listopada przez Crew 900 2 1
DżonyBi 1 966 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada https://www.gry-online.pl/newsroom/wielka-aktualizacja-17-do-stalker-2-jest-juz-dostepna/z52f7e1 1 1
PaVLo 916 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Kończę Atomic Heart i chyba już będzie można zacząć grać
tgolik 545 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Ciekaw jestem Waszego zdania. Ostatnio piszecie, że im więcej wprowadzają zmian, tym z grą jest gorzej. Chciałbym za miesiąc-dwa siąść na poważnie do Stalkera.
caleb59 1 620 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Siedzieć na dupach i czekać na minimum aktualizację wprowadzającą nową wersję silnika, a najlepiej na 2.0 i modlić się o przebłysk normalności taki sam jak w Cyberpunku 2077 właśnie od wersji 2.0. 1 1
sideband 1 768 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Sama zmiana silnika niewiele zmieni 2
Phoenix. 4 711 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Wystarczy, ze poprawi wydajnosciowo, a poprawi, bo wiadomo kontentu to nie doda
sideband 1 768 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada 8 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wystarczy, ze poprawi wydajnosciowo, a poprawi, bo wiadomo kontentu to nie doda Ta gra jest nieskończona i wątpię by ją kiedykolwiek ogarnęli 1
Isharoth 597 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Jak ogram go kiedyś drugi raz, to będzie zupełnie inna gra niż na premierę. 1
PaVLo 916 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada 2 godziny temu, sideband napisał(a): Ta gra jest nieskończona i wątpię by ją kiedykolwiek ogarnęli Możesz rozwinąć tą myśl? Bo chcę zagrać ale nie spotkać tablicy na płocie, że "Gra w tym miejscu jest nieskończona"
Vulc 2 191 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Gra jest jak najbardziej skończona, po prostu poziom realizacji mocno odbiega od obietnic i oczekiwań. Jak już w ogóle zaczynać grę, to od tego nadchodzącego patcha. Czy będzie lepiej? Na pewno. Czy będzie dobrze? Pewnie jeszcze nie.
Spychcio 802 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Jeszcze się nie wyrobili do premiery wersji PS5 z przejściem na UE5.4 Czyli ta prawilna wersja dopiero za kilka miesięcy, może Q1 2026r.
sideband 1 768 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 15 godzin temu, PaVLo napisał(a): Możesz rozwinąć tą myśl? Bo chcę zagrać ale nie spotkać tablicy na płocie, że "Gra w tym miejscu jest nieskończona" W skrócie powinien widnieć napis - wczesny dostęp Nikt po takim zabiegu nie miałby żadnego bólu dupy co kupuje. 1
Sheenek 330 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada To ten wczesny dostep nigdy by nie zniknal, no chyba ze jakby wydali wersje z modami
Rekomendowane odpowiedzi