Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Nieskończony udźwig:red:

o widzisz już dobrze prawisz, co jeszcze, jest coś co może poprawić immersję? 

aha a czy walka z tymi szczurami czy tam innymi małymi potworami nadal jest taka irytująca jak przy premierze? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

siadam kolejny raz do stalkera, ostatnio grane było na wersji 1.5.  chyba. 
Chciałem zapytać jakich modyfikacji używacie poza udźwigiem :cool:  , które są warte dorzucenia do gry.
używałem tylko wydłużenia trybu dzień noc

Edytowane przez PepePanDziobak
Opublikowano
14 minut temu, sideband napisał(a):

Patrzyłbym z przymrużeniem oka na to info póki nie będzie oficjalnej informacji odnośnie update silnika ;)

W roadmap było o tym wspomniane że będzie, ale to jest GSC tu trzeba brać na wiele rzeczy poprawkę. Nauczyłem się tego od zapowiedzi pierwszego Stalkera, która miał być niewiadomo jak rozbudowany, a później okazało się że 60% zawartości zostało wycięte. 

Opublikowano (edytowane)

Akurat te przecieki co koleś wrzucał w swoim filmiki- który wrzuciłem się sprawdzają, on często wrzucał, bo sam też uczestniczył w testach. Ostatnio bazował na innych, bo może dostał bana za wycieki xD 

Co do update silnika oby się sprawdziło i się wyrobili na 2.0- czyli patch z dodatkiem.

Gry nie skończyłem, to zagrałbym od nowa z tymi wszystkimi patchami, nie mam wersji ultimate, więc co do dodatku to się mocno zastanowię, gdy zobaczę jakość samej gry/

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Grolshek napisał(a):

Działa.

Przez chwilę był niedostępny, ale teraz faktycznie działa.

Sam czekam na ten dodatek, aby w końcu zagrać na poważnie, bo przez te ich zapowiedzi o kolejnych poprawkach i nowościach, po prostu odłożyłem grę po kilku godzinach. Teraz w końcu będzie dobry powód na powrót i liczę, że nie każą sobie płacić za DLC, jak za pełną grę.

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Akurat te przecieki co koleś wrzucał w swoim filmiki- który wrzuciłem się sprawdzają, on często wrzucał, bo sam też uczestniczył w testach. Ostatnio bazował na innych, bo może dostał bana za wycieki xD 

Co do update silnika oby się sprawdziło i się wyrobili na 2.0- czyli patch z dodatkiem.

Gry nie skończyłem, to zagrałbym od nowa z tymi wszystkimi patchami, nie mam wersji ultimate, więc co do dodatku to się mocno zastanowię, gdy zobaczę jakość samej gry/

Będę klaskał uszami jak do końca roku wyjdzie update silnika :hihot:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Cytat

Rozszerzenie zostanie wydane wraz z aktualizacją 2.0 gry podstawowej, która będzie zawierać „nową wersję silnika Unreal Engine 5” oraz „szereg nowych treści i ulepszeń”. W przeciwieństwie do samego rozszerzenia, ta aktualizacja będzie bezpłatna.

Pod tym są linki do anglojęzycznych artykułów, które wspominają m.in o zmianie silnika.- Wkleiłem przetłumaczony tekst z jednego newsa.

Cytat

This update will not only upgrade the game to a new version of Unreal Engine 5 but will also introduce a host of new content and enhancements. More information will be shared about both Cost of Hope and Update 2.0 in the coming weeks.

Edytowane przez Reddzik