lamparcicho 156 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 14 minut temu, Frog67 napisał(a): Budowanie bazy i przystrajanie w Stalkerze kogoś tam zdrowo popieściło. Coś mi się zdaje, że dla ludzi, którzy chwalą się w socialach nawet tym, że mieli na śniadanie jajecznicę jak miliony innych osób na całym świecie, będzie to element niemal kluczowy 1
bbandi 30 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Gol przypomniał mi grę z 2001 roku którą stworzyło GSC software jeszcze przed 1 Stalkerem - Codename: Outbreak, teraz jak patrzę na gameplay to gierka nadal ma klimat, podobała mi się bardzo w tamtym czasie, nawet nie wiedziałem że to Ukraińcy stworzyli.
azgan 274 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 17 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a): Dla mnie recenzje w dniu premiery i brak możliwości pobrania gry wcześniej, to już takie red alerty, że hype spadł do praktycznie zera. Takie filmiki z radyjkiem to niech se wsadzą. 17 godzin temu, Frog67 napisał(a): Dokładnie, wygląda to tak jakby twórcy nie byli pewni swojej gry. Recenzje w dzień premiery to skutek też późnego wyslania kopii recenzenckich ledwo tydzień przed premierą! bardzo słabo gdzie zazwyczaj to 3-4 tygodnie przed premierą gry. 🤭
Passt 27 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Pewnie ogram na premierę. Coś kombinują z wymaganiami, bo podobno nie podali pełnych danych. Edytowane 6 godzin temu przez Passt
ODIN85 261 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, bbandi napisał(a): Gol przypomniał mi grę z 2001 roku którą stworzyło GSC software jeszcze przed 1 Stalkerem - Codename: Outbreak, teraz jak patrzę na gameplay to gierka nadal ma klimat, podobała mi się bardzo w tamtym czasie, nawet nie wiedziałem że to Ukraińcy stworzyli. Dobra gierka. Była w jakiejś gazecie po taniości
Jinx 11 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Generalnie podobają mi się odpowiedzi. Będzie można wyłączyć ułatwiajki znane z gier liniowych, co bardziej pasuje do tego tytułu, do tego brak niewidzialnych barier i cała mapa od razu dostępna.
dawidoxx 35 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Preloadu na steam nie będzie a jak sprawa wygląda z gp na PC, też dupa?
Jaycob 96 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Z jakiegoś powodu tylko Xbox ma pre-load. Edytowane 1 godzinę temu przez Jaycob
userKAMIL 66 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 23 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Preloadu na steam nie będzie a jak sprawa wygląda z gp na PC, też dupa? Też brak, zastanawia mnie czy będzie można na GP jak inne gry odpalić wczesniej z Nowej Zelandii.
Spychcio 117 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W środę będzie klimacik bo o 17:00 jest już ciemno. Gra pobrana i słuchawki już czekają 2
bbandi 30 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu Ja też nieraz się rozsiadałem na premierę, zwarty i gotowy a tu nagle
Tomek_ITH 38 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Z tym brakiem preloadu to mnie tak wkur... że głowa mała. Z moim internetem to zagram, może w piątek wieczór. 1
dawidoxx 35 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu 54 minuty temu, Jaycob napisał(a): Z jakiegoś powodu tylko Xbox ma pre-load. Pewnie przez brak drm, dziwne tylko że steam przecież ma zaszyfrowane pliki
ODIN85 261 Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu Wystarczyło dać pliki bez exe i tyle. Żadna filozofia.
Spychcio 117 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu 37 minut temu, bbandi napisał(a): Ja też nieraz się rozsiadałem na premierę, zwarty i gotowy a tu nagle Całe szczęście na konsoli nie ma czegoś takiego, więc jestem spokojny.
Frog67 64 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Wystarczyło dać pliki bez exe i tyle. Żadna filozofia. Preload na steam jest zaszyfrowany więc dziwie się ze nie ma na PC, a na konsolach to już co innego.
ODIN85 261 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu 8 minut temu, Spychcio napisał(a): Całe szczęście na konsoli nie ma czegoś takiego, więc jestem spokojny.
Rekomendowane odpowiedzi