Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Frog67 napisał(a):

Budowanie bazy i przystrajanie w Stalkerze kogoś tam zdrowo popieściło.

Coś mi się zdaje, że dla ludzi, którzy chwalą się w socialach nawet tym, że mieli na śniadanie jajecznicę jak miliony innych osób na całym świecie, będzie to element niemal kluczowy :E 

• Haha 1
  • Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gol przypomniał mi grę z 2001 roku którą stworzyło GSC software jeszcze przed 1 Stalkerem - Codename: Outbreak, teraz jak patrzę na gameplay to gierka nadal ma klimat, podobała mi się bardzo w tamtym czasie, nawet nie wiedziałem że to Ukraińcy stworzyli.

Opublikowano
17 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a):

Dla mnie recenzje w dniu premiery i brak możliwości pobrania gry wcześniej, to już takie red alerty, że hype spadł do praktycznie zera.

Takie filmiki z radyjkiem to niech se wsadzą.

17 godzin temu, Frog67 napisał(a):

Dokładnie, wygląda to tak jakby twórcy nie byli pewni swojej gry.

Recenzje w dzień premiery to skutek też późnego wyslania kopii recenzenckich ledwo tydzień przed premierą! bardzo słabo gdzie zazwyczaj to 3-4 tygodnie przed premierą gry.

🤭

Opublikowano
3 godziny temu, bbandi napisał(a):

Gol przypomniał mi grę z 2001 roku którą stworzyło GSC software jeszcze przed 1 Stalkerem - Codename: Outbreak, teraz jak patrzę na gameplay to gierka nadal ma klimat, podobała mi się bardzo w tamtym czasie, nawet nie wiedziałem że to Ukraińcy stworzyli.

Dobra gierka. Była w jakiejś gazecie po taniości:)

Opublikowano

Generalnie podobają mi się odpowiedzi.

Będzie można wyłączyć ułatwiajki znane z gier liniowych, co bardziej pasuje do tego tytułu, do tego brak niewidzialnych barier i cała mapa od razu dostępna.

Opublikowano
23 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Preloadu na steam nie będzie a jak sprawa wygląda z gp na PC, też dupa?

Też brak, zastanawia mnie czy będzie można na GP jak inne gry odpalić wczesniej z Nowej Zelandii.  

Opublikowano
20 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Wystarczyło dać pliki bez exe i tyle. Żadna filozofia.

Preload na steam jest zaszyfrowany więc dziwie się ze nie ma na PC, a na konsolach to już co innego.

Opublikowano
23 minuty temu, Spychcio napisał(a):

Od czasu PS3/Xone aż po dzisiaj nigdy nie miałem ani razu czegoś takiego.

Starfield się nieźle ludziom crashował na xboxach. Outlaws też miał problemy z crashami, CP2077 i wiele innych. Często z winy twórców bo dzisiejsze gry są po prostu niedopracowane, albo wydają nowe babloe w łatkach :E

Opublikowano
3 godziny temu, Spychcio napisał(a):

W środę będzie klimacik bo o 17:00 jest już ciemno. Gra pobrana i słuchawki już czekają:)

Ja też już gotowy na series X. Miałem brać boxa ale jak już jest gamepass to kiepski deal. Zawsze lubię mieć pudło w ręce, ale poradziłem sobie w inny sposób :E

20241116_192235.jpg

• Like 1
  • Haha 1