Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Reddzik napisał(a):

Niektórzy mnie rozbrajają takimi pytaniami o tym, że podali 17.00 w Pradze, a ten... :E
obraz.png.558d4c68d78dec8464390c0951c12103.png

Kuźwa, nie, Praga leży na innym kontynencie! :smiech:

Co ty wymagasz od kolesia, który ma globus Polski :E 

edit//

Empik mnie zdenerwował, oby to nie była prawda :/

OperaZrzutekranu_2024-11-18_180220_www.empik_com.png.9056423a8b95e5422bc7507b41cd6ff5.png

Edytowane przez PaVLo
  • Haha 2
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ponoć jak się śrubę postawi blisko komputera podczas grania w S2 to usuwane są niektóre anomalie: spadki klatek i stuttering oraz crashe (również te ciche).

Dla ryzykantów: rzucenie śrubą w monitor może chwilowo zwiększyć fpsy bo jak wiadomo mniej niż 60 to wyjątkowo niebezpieczna dla wzroku anomalia :E 

ico_vite_autofilettanti_speciali_animata

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, Spychcio napisał(a):

Na steamie Stalker2 już nr1 :)) Jest hajp.

Każda chociaż trochę większa premiera na steam jest nr. 1 w bestsellerach :E

Ogólnie poziom zainteresowania można tak naprawdę oszacować po wpisach na forach w necie no i ruch jest tu naprawdę duży, ale przy takim np. Starfieldzie też był duży :E i każdy wie co wyszło.

Chociaż sam i tak obstawiam, że ten Stalker jako gra będzie kilka poziomów nad Stafieldem czy takim Outlaws :E, ale co do jej premierowego dopracowania to mam spore wątpliwości.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie ciekawi jaki będzie peak graczy na steam, myśle że 100-150k powinno pęknąć 

Byle by więcej od Veilguard :E  

Widać że hype na Stalkera ruszył tez sprzedaż Metro

Jednak Metro to zawsze był dla mnie nieco inny typ gry niby podobny, a tak naprawdę to ubogi krewny.

Edytowane przez Frog67
Opublikowano
4 minuty temu, lukadd napisał(a):

Każda chociaż trochę większa premiera na steam jest nr. 1 w bestsellerach :E

Ogólnie poziom zainteresowania można tak naprawdę oszacować po wpisach na forach w necie no i ruch jest tu naprawdę duży, ale przy takim np. Starfieldzie też był duży :E i każdy wie co wyszło.

Chociaż sam i tak obstawiam, że ten Stalker jako gra będzie kilka poziomów nad Stafieldem czy takim Outlaws :E, ale co do jej premierowego dopracowania to mam spore wątpliwości.

Dla mnie jako "starszego" gracza (35l) to bardzo wyczekiwana premiera i pewnie dla wielu innych ze starszej gwardii. 

Gra z klimatem dla jednego gracza bez bajecznej grafiki (jak te fortnajty itp.) bez jetpacków, super skoków, wślizgów...

Myślę, że jest sporo odbiorców, którzy czekają na grę w starszym, surowym stylu.

• Like 5
Opublikowano

Dokładnie, stary dobry Stalker w nowej odsłonie, mam nadzieje zwiedzić Zonę znowu, posiedzieć w Barze, odwiedzić Zaton itd. Bugi na pewno bedę, to jest więcej niż pewne. Dużo starych wyjadaczy którzy grali w starą trylogię jest fanami serii, czeka, u mnie w Empiku też w trakcje realizacji. :E 

W środę będzie :E

czaga-ultraczaga.gif

• Like 3
Opublikowano

Jak będzie naprawdę źle ze S2 to zawsze można od biedy przetestować SW: Outlaws po łatce, która ma się pojawić w najbliższy czwartek.

Obiecali naprawić w niej wszystkie największe bolączki gry :E 

Tak, wiem...

:rotfl2:

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Spychcio napisał(a):

Dla mnie jako "starszego" gracza (35l) to bardzo wyczekiwana premiera i pewnie dla wielu innych ze starszej gwardii. 

Gra z klimatem dla jednego gracza bez bajecznej grafiki (jak te fortnajty itp.) bez jetpacków, super skoków, wślizgów...

Myślę, że jest sporo odbiorców, którzy czekają na grę w starszym, surowym stylu.

39 minut temu, Stjepan napisał(a):

Dokładnie, stary dobry Stalker w nowej odsłonie, mam nadzieje zwiedzić Zonę znowu, posiedzieć w Barze, odwiedzić Zaton itd. Bugi na pewno bedę, to jest więcej niż pewne. Dużo starych wyjadaczy którzy grali w starą trylogię jest fanami serii, czeka, u mnie w Empiku też w trakcje realizacji. :E 

Też czekam, ale nie napalam się, że warto będzie zagrać na premierę :E

A preorder przy takiej ilości niewiadomych to never :E Nie jedni już obiecywali gruszki na wierzbie :E

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
12 minut temu, lukadd napisał(a):

Też czekam, ale nie napalam się, że warto będzie zagrać na premierę :E

A preorder przy takiej ilości niewiadomych to never :E Nie jedni już obiecywali gruszki na wierzbie :E

Ja mam gamepassa, więc to żadne ryzyko grać na premierę:)

Opublikowano

Hype wynika z tego, jak długo trzeba było czekać na tą grę. Sam jestem bardzo ciekawy, w jakim stanie ona wyjdzie. Będę czytał recenzje, jak i testy sprzętowe. Czy zagram na premierę? Nie, nie zagram, natomiast jak gra się okaże dobra, to na pewno kiedyś zagram, im lepsza wyjdzie, tym prędzej.