Frog67 74 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Joloxx9 napisał(a): Przeciez na padzie tez mozesz ustawic predkosc obrotu i magia realizmu pryska. Nie kazdy, gra z dpi 16K Ja gram na 650dpi nie wyobrażam sobie grać na 2k i wyżej to wręcz niewygodne i nieprecyzyjne.
Passt 28 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wielu z Was będzie ogrywało na premierę?
Jaycob 145 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jakieś 90%? Sporo tutaj graczy sprawdzi grę z GP "za grosze", więc nie ma takiego ryzyka.
Kabor 22 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja będę w tych pozostałych 10%. Poczekam na jakieś patche. Dzisiaj granie na premierę to proszenie się tylko o nerwy ;-) Ogrywam też w tej chwili DD2 więc muszę skończyć. Dodatkowo sobie obiecałem, że 1 gra z nowości, 1 z kupli wstydu ;-) 1
Stjepan 188 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 15 lat czekania, byle by nie było jak z Duke Nukem: Forever.
ODIN85 290 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, Passt napisał(a): Wielu z Was będzie ogrywało na premierę? Ja nie 1 1
Reddzik 176 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja zagram, tak jak pisałem, wrócę od lekarza, bo mam na 18.20, więc ok 20 może usiądę do kompa, zależy ile zejdzie czekania u lekarza, czasem się przedłuży o godzinę. Jeszcze klucza nie ma od cdkeys, to też od nich zależy, żebym dostał jutro ten klucz, chyba, że podeślą go nazajutrz tj 21go, cóż zobaczymy
JeRRyF3D 209 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie grałem w jedynkę, ale widzę, że podnieta dwójką jest ogromna. Aż jestem ciekawy Waszych opinii, i tego co zrobili devsi (i ile to będzie miało wspólnego z pierwowzorem - oprócz miejsca akcji)?
Passt 28 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja jestem ciekaw czy gra będzie lepsza niż Metro.
JeRRyF3D 209 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A czy jedynkę i dwójkę robi to samo studio?
lamparcicho 188 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ja nie Dlaczemu?
ODIN85 290 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z moim netem to się ściągnie w piątek rano a wtedy już do roboty 2
maras2574 58 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, galakty napisał(a): Chyba że jak w CoD, pad ma asystę do headów Ma ??? To po co ja się męczę k+m
Frog67 74 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, Passt napisał(a): Ja jestem ciekaw czy gra będzie lepsza niż Metro. Jak można w ogóle porównywać Metro do Stalkera, to tak jakby porównać tanią łyche do Metaxy Edytowane 2 godziny temu przez Frog67
Spychcio 159 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 27 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja zagram, tak jak pisałem, wrócę od lekarza, bo mam na 18.20, więc ok 20 może usiądę do kompa, zależy ile zejdzie czekania u lekarza, czasem się przedłuży o godzinę. Jeszcze klucza nie ma od cdkeys, to też od nich zależy, żebym dostał jutro ten klucz, chyba, że podeślą go nazajutrz tj 21go, cóż zobaczymy No i dolicz jeszcze pobranie 140GB jak na PC. Chociaż jak masz dobrego neta to 30min. max
Kabor 22 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Frog67 napisał(a): Ja gram na 650dpi nie wyobrażam sobie grać na 2k i wyżej to wręcz niewygodne i nieprecyzyjne. W batku gram teraz z ustawieniem powyżej 4K przy standardowej czułości w grze zmniejszonej o połowę.
Passt 28 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Frog67 napisał(a): Jak można w ogóle porównywać Metro do Stalkera, to tak jakby porównać tanią łyche do Metaxy Ja tam lubię jedno, a drugie uwielbiam 1
Reddzik 176 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spychcio napisał(a): No i dolicz jeszcze pobranie 140GB jak na PC. Chociaż jak masz dobrego neta to 30min. max Do 40min powinno być, przy necie 600/60. Jak się wyrobię na czas u lekarza to jest szansa, że o 20 to już odpalę gierkę, jeszcze zjem kolację wezmę tabsy. Spokojnie, nie pali się.
Spychcio 159 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Haha też mam takiego neta:)) i było 40min pobierania.
Reddzik 176 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Spokojnie o L4 to się nie boję. 1
bbandi 47 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Passt napisał(a): Ja tam lubię jedno, a drugie uwielbiam Szkoda tylko że nie ogarnęli 21:9 w 2033 oraz LastLight i to w wersjach redux.
caleb59 107 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 1 godzinę temu, Frog67 napisał(a): Ja gram na 650dpi nie wyobrażam sobie grać na 2k i wyżej to wręcz niewygodne i nieprecyzyjne. O, klasyczny fan mozolnego szurania po kilometrowej długości podkładce. Podziwiam, że tacy się jeszcze uchowali. --------------- https://www.pcguide.com/news/stalker-2-is-almost-here-and-people-are-warming-up-on-the-original-trilogy-according-to-steam-charts/ Edytowane 1 godzinę temu przez caleb59
Passt 28 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nieśmiało zapytam: gra ktoś w FPSy przy pomocy pada? Ja tylko i wyłącznie k+m.
Jaycob 145 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A no gra, była długa dyskusja kilka stron wstecz.
Rekomendowane odpowiedzi