Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Joloxx9 napisał(a):

Przeciez na padzie tez mozesz ustawic predkosc obrotu i magia realizmu pryska. Nie kazdy, gra z dpi 16K

Ja gram na 650dpi nie wyobrażam sobie grać na 2k i wyżej to wręcz niewygodne i nieprecyzyjne.

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja będę w tych pozostałych 10%.

Poczekam na jakieś patche. Dzisiaj granie na premierę to proszenie się tylko o nerwy ;-)

Ogrywam też w tej chwili DD2 więc muszę skończyć.

Dodatkowo sobie obiecałem, że 1 gra z nowości, 1 z kupli wstydu ;-) 

• Like 1
Opublikowano

Ja zagram, tak jak pisałem, wrócę od lekarza, bo mam na 18.20, więc ok 20 może usiądę do kompa, zależy ile zejdzie czekania u lekarza, czasem się przedłuży o godzinę. Jeszcze klucza nie ma od cdkeys, to też od nich zależy, żebym dostał jutro ten klucz, chyba, że podeślą go nazajutrz tj 21go, cóż zobaczymy:E

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Passt napisał(a):

Ja jestem ciekaw czy gra będzie lepsza niż Metro.

Jak można w ogóle porównywać Metro do Stalkera, to tak jakby porównać tanią łyche do Metaxy

Edytowane przez Frog67
Opublikowano
27 minut temu, Reddzik napisał(a):

Ja zagram, tak jak pisałem, wrócę od lekarza, bo mam na 18.20, więc ok 20 może usiądę do kompa, zależy ile zejdzie czekania u lekarza, czasem się przedłuży o godzinę. Jeszcze klucza nie ma od cdkeys, to też od nich zależy, żebym dostał jutro ten klucz, chyba, że podeślą go nazajutrz tj 21go, cóż zobaczymy:E

No i dolicz jeszcze pobranie 140GB:E jak na PC. Chociaż jak masz dobrego neta to 30min. max:)

Opublikowano
Godzinę temu, Frog67 napisał(a):

Ja gram na 650dpi nie wyobrażam sobie grać na 2k i wyżej to wręcz niewygodne i nieprecyzyjne.

W batku gram teraz z ustawieniem powyżej 4K przy standardowej czułości w grze zmniejszonej o połowę.

Opublikowano
3 minuty temu, Spychcio napisał(a):

No i dolicz jeszcze pobranie 140GB:E jak na PC. Chociaż jak masz dobrego neta to 30min. max:)

Do 40min powinno być, przy necie 600/60. Jak się wyrobię na czas u lekarza to jest szansa, że o 20 to już odpalę gierkę, jeszcze zjem kolację wezmę tabsy. Spokojnie, nie pali się. ;)

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Frog67 napisał(a):

O, klasyczny fan mozolnego szurania po kilometrowej długości podkładce. Podziwiam, że tacy się jeszcze uchowali.

---------------

https://www.pcguide.com/news/stalker-2-is-almost-here-and-people-are-warming-up-on-the-original-trilogy-according-to-steam-charts/

Edytowane przez caleb59