Sheenek 62 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 27 minut temu, lukadd napisał(a): Ale dla mnie gamepass ma już ogólnie mały sens. A na pewno nie dla takiej gry jak Stalker do której się będzie wracać. Więc bez sensu ograć w passie i później przy każdym powrocie opłacać znowu abonament, aby mieć dostęp do gry i save Pass dobry był, aby ograć takiego np. Starfielda, ograć i zapomnieć A to savey z passa beda niekompatybilne ze steam?
azgan 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Na steam pokazuje, że HDR jest. Uff najważniejsze info jest 😉 no to teraz można spokojnie instalować
Frog67 76 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W sumie to już za 24h będzie ogień!
sniper76 26 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Już tylko pozostało kliknąć pobierz Fajnie ten avatar chlipie oczami
azgan 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 godzin temu, DżonyBi napisał(a): Ja wole pada, ale jak ktos ma drewniane palce to moze faktycznie drewniane rece + drewniane K+M to najlepszy duet. Po 15 latach gry na padzie nie mam problemu z headshotami. U mnie też będzie grane na padzie 1
Kelam 618 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, azgan napisał(a): Ale tutaj od jutra będzie spam w temacie i myślę że ten o Dragon Age The Veilguard zostanie spokojnie przebity . Tego nawet co nie ma porównywać. Co do DA kolorowego wypierdka i wydmuszkę, to mieliśmy przed premierą już ogromne podejrzenia, że to idzie w fatalną stronę. Tutaj też są lekko, ale bardziej na tle technicznym. Niemniej na moje rozeznanie dla typowego dorosłego gracza z PL, to stalker znaczy o wiele więcej niż Dragon Age. Uogólniam, jasne - ale wiadomo ocb. Co innego gdyby porównywać od Mass Effecta. 1
azgan 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale ja jutro nie gram Szlaban poczeka bierz wolne 🤭 2
Kelam 618 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, azgan napisał(a): U mnie też będzie grane na padzie Co? e: ten lepszy 3
PaVLo 114 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To jest gra, która powinna zmuszać do kupna klawiatury i myszy na konsole , a nie jakieś sterowanie PADlinami 2 2
Necronom 38 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Już PSX oferował sterowanie myszką Sam tak grałem w Alien Resurrection chwilowo
ODIN85 300 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, azgan napisał(a): Szlaban poczeka bierz wolne 🤭 No właśnie mam wolne ale do piątku. Miałem zamiar skończyć w 2 dni 3
Alek_M 6 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Necronom napisał(a): RTVEuroAGD do odbioru na 21.11 To poczytam jak u was działa Mnie przyszedł SMS, że mogę sobie wybrać termin odbioru i wybrałem...............na jutro Edytowane 2 godziny temu przez Alek_M 3
lukadd 164 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, Sheenek napisał(a): A to savey z passa beda niekompatybilne ze steam? Zwykle nie są czasami da się przenieść, a innym razem może powstaną mody konwertujące save jak np. do Starfielda. Ale to już zależy od gry. 1
caleb59 109 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jeśli ktoś zamawiał tzw. reprinta, czyli kolekcjonerkę z drugiego rzutu, która ma ograniczoną ilość steelbooków to powinien dostać na email klucz do gry, taki był układ ze strony GSC. Znajomy właśnie dostał tak więc piszę to informacyjnie.
Necronom 38 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Alek_M Dostałem to samo i miałem wybór albo na 21, albo na 23 2
azgan 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, Kelam napisał(a): Tego nawet co nie ma porównywać. Co do DA kolorowego wypierdka i wydmuszkę, to mieliśmy przed premierą już ogromne podejrzenia, że to idzie w fatalną stronę. Tutaj też są lekko, ale bardziej na tle technicznym. Niemniej na moje rozeznanie dla typowego dorosłego gracza z PL, to stalker znaczy o wiele więcej niż Dragon Age. Uogólniam, jasne - ale wiadomo ocb. Co innego gdyby porównywać od Mass Effecta. No ale widziałeś już? Murzyna dali też do S.T.A.L.K.E.R.A 2 🤭. 9 minut temu, ODIN85 napisał(a): No właśnie mam wolne ale do piątku. Miałem zamiar skończyć w 2 dni Sprinter, ja tam wolę dłużej się pobawić 😉
Stjepan 199 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, azgan napisał(a): No ale widziałeś już? Murzyna dali też do S.T.A.L.K.E.R.A 2 🤭. Dali jako postać drugoplanową, albo trzecioplanowa, pasuje, mamy XXI wiek u mnie w mieście poniżej 100k mieszkańców też mieszkają murzyni i inne narodowości, to nie XVI Japonia i murzyn główny bohater.
Jaycob 160 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, ODIN85 napisał(a): No właśnie mam wolne ale do piątku. Miałem zamiar skończyć w 2 dni Chyba niemożliwe. Gra podobno jest na min 40h.
Kelam 618 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @azganZgubił się może na wycieczce po zonie i został . 2
azgan 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie przypominam sobie żeby w którymś z poprzednich S.T.A.L.K.E.R-ów byli murzyni ale O.K
Jaycob 160 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, azgan napisał(a): No ale widziałeś już? Murzyna dali też do S.T.A.L.K.E.R.A 2 To biały, ale zbyt długo siedział w oparach radioaktywnych. 3
Stjepan 199 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Polowałem i upolowałem Zew Prypeci wydanie premierowe, z mapą, pocztówkami, przepisami i instrukcją. DVDBox. Poprzednio nie było bo to były inne czasy, wtedy wszystkie gry były zdrowe. Jeden murzyn woke nie czyni.
Sheenek 62 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, azgan napisał(a): U mnie też będzie grane na padzie Tak najlepiej, a nie na easy mode k+m 🤣 Ja juz tylko do multika garbie sie przed kompem, a tak to padzik i kanapa. 1
lukadd 164 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, azgan napisał(a): U mnie też będzie grane na padzie Ja tak samo single gierki na padzie. Odkąd się naumiałem na padzie sadzenia headshotów bez asyst to gram tylko na padzie. Klawa i mysz to do strategii, albo do większości RPG w np. rzucie izometrycznym. Wiadomo, że mycha szybsza, ale nie tak komfortowa w użyciu, a jak się już ogarnia tego pada to się śmiga i tak wystarczająco dobrze w singielki Tyle, że ciekawe kiedy zagram No, preorders Poczekam na opinie i jak chociaż będzie przyzwoicie to może w czwartek/piątek się skuszę RDR1 + Undead skończyłem w tamtym tygodniu, teraz łupię znowu kolejne tury z doskoku w The Against Storm i Tavern Master już na ukończeniu. Więc lada moment trzeba będzie wybrać kolejną gierkę do ogrywania. 1
azgan 314 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): To biały, ale zbyt długo siedział w oparach radioaktywnych. Na szczęście gra skąpana w mroku więc ciemność będę widział 1
Rekomendowane odpowiedzi