Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 minut temu, Stjepan napisał(a):

@Reddzik ja trylogię przeszedłem praktycznie w czasie premier, oj najwięcej nerwów napsuło mi Czyste Niebo, za to Zew Prypeci przeszedłem dwa razy, raz na DX9c, później na mocniejszym kompie na DX11 ze wszystkimi wodotryskami, ta burza w tej grze w nocy nadal robi wrażenie.

Kurczę to ja chyba przechodziłem Zew na starych dajrektach, bo nie pamiętam by mnie tam coś specjalnie wyrwało z papci. A potem i tak głównie zagrywałem się w mody Cienia.

Ale chwilę podumałem i przypomniało mi się, że była świetna mapa(mod?) do Crysisa. Motyw z wybuchem jądrowym czy coś takiego, to mi zerwało skalp jak to odpaliliśmy u kumpla na 8800 Ultra. Do dziś w serduszku :E EOT

• Like 1
Opublikowano

A ja zamówiłem edycję limitowaną w Media Markt, paczkę wysłali wczoraj za pośrednictwem DPD na paczkomat InPost i przyszła informacja o błędnym adresie. Także dostawa dopiero jutro. Napisałem do sklepu, że jeśli zabierają się za preordery, które nie dochodzą na czas to chyba coś nie tak…

Gra była zamawiana do paczkomatu InPost - tak dla wyjaśnienia :)

• Sad 2
Opublikowano (edytowane)

Co do premiery i preordera, i grania na premierę to chyba Stalker 2 pierwsza gra od dawna w którą będę grać na premierę day one, nie pamiętam czy coś było w tym roku.

Zaopatrzony jestem do gry, do Zony nie można wejść bez odpowiedniego prowiantu i wódy

my-stalker-immersion-starter-kit-even-if-it-is-buggy-id-be-v0-kapmmt98t02e1.thumb.webp.1d87bbe5543ca6efbc48130cec63db49.webp

edit:
Przepraszam ostatnia mowa premiera to kupno w dzień premiery Zeldy Echoes of Wisdom na Switcha, grę przeszedłem i sprzedałem :)

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 11
Opublikowano
Teraz, blabla123 napisał(a):

Kolega proekologiczny, nie potrzebuje kartonu do kluczyka.

Dobra, dobra... wersja cyfrowa to jest za darmo na torrentach. No a jak nie ma pudełka, to za co ja mam płacić? :E   

... ;)

Zawsze lubiłem jakieś fajne bogate podstawowe wersje pudełkowe. Nawet jakaś fizyczna mapa i inne pierdoły tego typu to już fajny dodatek.

Lipa, że teraz wiele gier, w tym i bardzo dobrych nie ma wersji pudełkowej, a w tym Alan Wake 2 na PC.

Zamówiłem edycję limitowaną stalkera, ale wstrzymuję się z odbiorem do recenzji oraz opinii graczy co i jak. Żeby jakiś totalny kasztan z tego nie wyszedł :E

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Jaycob napisał(a):

W GP będę ogrywał, mała strata jak by nie wypaliło i zawsze mogę ograć coś innego.:)

Mi chodzi o to, że gry są teraz standardowo pobugowane i mają różne problemy techniczne. Osobiście zawsze wolę poczekać na chociaż 2 większe patche, które połatają to do jakiegoś przyzwoitego poziomu.

Ogólnie winnym tej patologii są też ci, którzy robią preordery... Po co wypuszczać dopracowany produkt jak przecież kupią będąc beta-testerami...

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, aureumchaos napisał(a):

Ktos musi byc beta testerami zeby inni mogli pograc juz z patchami, to nasze nerwy i ciezka praca w feedbackach do dev to daje :szatanek:

Feedback do dev, to powinien być środkowy palec, że gry to się wypuszcza dopracowane, a nie w stanie beta.

Dla mnie stalker na ten moment to jedna wielka niewiadoma. Może być bardzo dobra gra, może być średniak, a może być i totalny kasztan do śmietnika.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, DyndaS napisał(a):

Mi chodzi o to, że gry są teraz standardowo pobugowane i mają różne problemy techniczne. Osobiście zawsze wolę poczekać na chociaż 2 większe patche, które połatają to do jakiegoś przyzwoitego poziomu.

Ogólnie winnym tej patologii są też ci, którzy robią preordery... Po co wypuszczać dopracowany produkt jak przecież kupią będąc beta-testerami...

Ogrywam wszystko na premierę i jakoś sobie nie przypominam gry której bym nie mógł ukończyć.