Reddzik 208 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kto brał na cdkeys, to już jest klucz, aktywowałem 3 1
JeanPepin 17 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W ogóle to są osoby który na gamepassie będa próbowały grać? Czy sam jestem tutaj
wrobel_krk 168 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja będę ale pewnie nie dziś, ja mam za mało wolnego czasu żeby w godzinie zero próbować. Dziś pewnie pobiorę i prześledzę czy ma sens jutro odpalać
blabla123 48 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Stjepan napisał(a): @Reddzik ja trylogię przeszedłem praktycznie w czasie premier, oj najwięcej nerwów napsuło mi Czyste Niebo, za to Zew Prypeci przeszedłem dwa razy, raz na DX9c, później na mocniejszym kompie na DX11 ze wszystkimi wodotryskami, ta burza w tej grze w nocy nadal robi wrażenie. Kurczę to ja chyba przechodziłem Zew na starych dajrektach, bo nie pamiętam by mnie tam coś specjalnie wyrwało z papci. A potem i tak głównie zagrywałem się w mody Cienia. Ale chwilę podumałem i przypomniało mi się, że była świetna mapa(mod?) do Crysisa. Motyw z wybuchem jądrowym czy coś takiego, to mi zerwało skalp jak to odpaliliśmy u kumpla na 8800 Ultra. Do dziś w serduszku EOT 1
PaVLo 137 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Kto brał na cdkeys, to już jest klucz, aktywowałem 4
DyndaS 27 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Podziwiam odwagę tych, co grają w gry na premierę
blabla123 48 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kolega proekologiczny, nie potrzebuje kartonu do kluczyka. 1
zozolek 3 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JeanPepin napisał(a): W ogóle to są osoby który na gamepassie będa próbowały grać? Czy sam jestem tutaj ogram, pewnie za kilka miesiecy jak połatają 1
Jaycob 174 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4h:35m do recek: https://opencritic.com/game/17685/s-t-a-l-k-e-r-2-heart-of-chornobyl 1 minutę temu, DyndaS napisał(a): Podziwiam odwagę tych, co grają w gry na premierę W GP będę ogrywał, mała strata jak by nie wypaliło i zawsze mogę ograć coś innego.:) 1
aureumchaos 74 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mi ENEBA tez juz wyslalal klucz i aktywowany.... 2 1
Danio 4 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu A ja zamówiłem edycję limitowaną w Media Markt, paczkę wysłali wczoraj za pośrednictwem DPD na paczkomat InPost i przyszła informacja o błędnym adresie. Także dostawa dopiero jutro. Napisałem do sklepu, że jeśli zabierają się za preordery, które nie dochodzą na czas to chyba coś nie tak… Gra była zamawiana do paczkomatu InPost - tak dla wyjaśnienia 2
galakty 190 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Martwią te późne recenzje, mega dziwna zagrywka Edytowane 1 godzinę temu przez galakty 1
Reddzik 208 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Co do premiery i preordera, i grania na premierę to chyba Stalker 2 pierwsza gra od dawna w którą będę grać na premierę day one, nie pamiętam czy coś było w tym roku. Zaopatrzony jestem do gry, do Zony nie można wejść bez odpowiedniego prowiantu i wódy edit: Przepraszam ostatnia mowa premiera to kupno w dzień premiery Zeldy Echoes of Wisdom na Switcha, grę przeszedłem i sprzedałem Edytowane 1 godzinę temu przez Reddzik 11
ODIN85 315 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @galakty I tak trzeba czekać na recki graczy a po peaku na Steamie dopiero wydać werdykt Edytowane 1 godzinę temu przez ODIN85
DyndaS 27 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, blabla123 napisał(a): Kolega proekologiczny, nie potrzebuje kartonu do kluczyka. Dobra, dobra... wersja cyfrowa to jest za darmo na torrentach. No a jak nie ma pudełka, to za co ja mam płacić? ... Zawsze lubiłem jakieś fajne bogate podstawowe wersje pudełkowe. Nawet jakaś fizyczna mapa i inne pierdoły tego typu to już fajny dodatek. Lipa, że teraz wiele gier, w tym i bardzo dobrych nie ma wersji pudełkowej, a w tym Alan Wake 2 na PC. Zamówiłem edycję limitowaną stalkera, ale wstrzymuję się z odbiorem do recenzji oraz opinii graczy co i jak. Żeby jakiś totalny kasztan z tego nie wyszedł 2
lamparcicho 211 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Reddzik mi wystarczy jakaś "kroplówka" i obowiązkowo Nie lubię się rozpraszać jakimś gównem 4
DyndaS 27 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Jaycob napisał(a): W GP będę ogrywał, mała strata jak by nie wypaliło i zawsze mogę ograć coś innego.:) Mi chodzi o to, że gry są teraz standardowo pobugowane i mają różne problemy techniczne. Osobiście zawsze wolę poczekać na chociaż 2 większe patche, które połatają to do jakiegoś przyzwoitego poziomu. Ogólnie winnym tej patologii są też ci, którzy robią preordery... Po co wypuszczać dopracowany produkt jak przecież kupią będąc beta-testerami... 3 1
galakty 190 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): @galakty I tak trzeba czekać na recki graczy a po peaku na Steamie dopiero wydać werdykt Oczywiście, ja nawet game passa nie kupuję póki co. 1
RTXnietylko4060tiUSER 64 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, JeanPepin napisał(a): W ogóle to są osoby który na gamepassie będa próbowały grać? Czy sam jestem tutaj Ja bede ogrywac w GP. 1
aureumchaos 74 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, DyndaS napisał(a): Podziwiam odwagę tych, co grają w gry na premierę Ktos musi byc beta testerami zeby inni mogli pograc juz z patchami, to nasze nerwy i ciezka praca w feedbackach do dev to daje 1
DyndaS 27 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, aureumchaos napisał(a): Ktos musi byc beta testerami zeby inni mogli pograc juz z patchami, to nasze nerwy i ciezka praca w feedbackach do dev to daje Feedback do dev, to powinien być środkowy palec, że gry to się wypuszcza dopracowane, a nie w stanie beta. Dla mnie stalker na ten moment to jedna wielka niewiadoma. Może być bardzo dobra gra, może być średniak, a może być i totalny kasztan do śmietnika. 1 1
ODIN85 315 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, DyndaS napisał(a): Mi chodzi o to, że gry są teraz standardowo pobugowane i mają różne problemy techniczne. Osobiście zawsze wolę poczekać na chociaż 2 większe patche, które połatają to do jakiegoś przyzwoitego poziomu. Ogólnie winnym tej patologii są też ci, którzy robią preordery... Po co wypuszczać dopracowany produkt jak przecież kupią będąc beta-testerami... Ogrywam wszystko na premierę i jakoś sobie nie przypominam gry której bym nie mógł ukończyć.
Reddzik 208 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak widzę w Niemczech pełno problemów z brakiem dostawy EK, wszystkim anulują albo mają późniejszy termin dostawy.
Rekomendowane odpowiedzi