To więcej niż pewne. Rudy znowu się chwali, że coś załatwił pomimo tego, że nie załatwił albo Ukraińcy go robią w jajo. Dopóki trwa wojna i Zelenski lata po świecie zbierając kasę i sprzęt na Ukraine to żadnych ekshumacji nie będzie. To jest temat na którym Ukraina może stracić dużo w oczach świata, a zyskać trochę u Polaków od których już nic nie dostanie bo nic nie mamy
Jak już gracie z MP to warto sobie ustawić ich na "Live" w panelu pogody, wtedy ograniczycie się do teoretycznie bardziej ogarniętych graczy, ale wtedy minusem jest brak możliwości zmiany pogody.
Teraz to nie wiem jak jest z tymi Sony chodzi o dotyk po upadku, dawniej miałem Xperie S,T,U Z1 i Z3 i nie pamiętam który mi spadł pekł wyświetlacz i dotyk nie działał wtedy kolegał miał Samsunga galaxy mini też mu spadł pekł wyświetlacz i dotyk działał.
Jedna to prawdopodobnie (tutaj właśnie wychodzą jaja dla aut z USA) odpowiednik chińczyka GSP 261346 - dlatego dla pewności należałoby pomierzyć stare i policzyć zęby na frezach. Zaraz drugiej poszukam.
Rekomendowane odpowiedzi