Victus jest od kilku lat na rynku. To tylko nazwa. Dziś patrzy się na konkretne modele.
Lenovo LOQ-15 i5-12450HX/16GB/512+1TB RTX4050 144Hz 3499 złotych
Ma trzyletnią gwarancję i dość przeciętną jakość wykonania. Jeśli szukasz solidnych laptopów, to lepiej zrezygnuj z wydajności lub zwiększ budżet. Asus też jest dość solidny.
A gdzie była krytyka "kochania" PiSu na poprzednim forum? Przejrzymy posty?
Oczywiście, że wyciągnąłem. Takie, że liczba ostrzeżeń drastycznie wzrosła po tym jak pan redakór od przepisywania notek prasowych na technologicznej wersji Faktu został wyśmiany za udawanie insidera branżowego. 😁
Niestety ale na niektóre urażone ego nie ma rady.
Nic bo nie jestem psychopatą. Ale jestem w internecie na tyle długo, że widziałem niewiarygodnych psychopatów. Szczególnie wśród osób które nie potrafią się pogodzić z odmiennym zdaniem.
Witch-hunty na twitterze, reddicie, 4chanie czy kiwifarms to momentami powodowały opad szczęki.
Jeśli Twoja definicja paranoi to bezpardonowe dbanie o siebie i bliskich, to tak. Skrajna wręcz i potencjalnie będzie jeszcze większa ze zmianami społeczno-politycznymi.
Oczywiście, że wierzę. I zawsze jest miejsce na pomyłkę. Na przykład Ty wierzysz w więcej niż 2 płcie.
A pomyślałeś może kiedyś, że to Twoja... wydawałoby się duma z kieratu jest dziwna? 🤔
Tym bardziej skoro jak to sam przyznałeś w jakiejś mierze to co robisz to bullshit? 🤔
Są. Pasożyty, hołota, społecznie niedorozwinięci, nachodźcy, socjaluchy... Ja tak mogę długo.
oho, zaczyna się grożenie tudzież uprzejma sugestia,
to tak jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości skąd te masowanie raportowania w politycznym na labia i donoszenie na pclab
1.Scalar na 1x
2.Overdrive na tyle do ilu planujesz dobić z zegarem równie dobrze może być bez overdrive.
3. CO na per core ustaw ile ci tam trzeba na każdym powiedzmy -20. Potem znajdź w sieci core cyclera i jedziesz z koksem. Który rdzeń się wykrzaczy schodzisz z niżej np. do -15 reszta tak samo.
Baw się dobrze
Rekomendowane odpowiedzi