Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Ali napisał(a):

image.png.e99ab66886b96f4aa40d9e054922688d.png

Strasznei grzeje ci tego Ryzena, u mnie ze 20 stopni mniej :o

10 minut temu, Jaycob napisał(a):

Z jakim VA gracie?

Chwilę przebierałem, ale wybrałem jedyny słuszny, który da klimat grze - Ukraiński

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, azgan napisał(a):

W FullHD to dzisiaj raczej już nic nie wygląda za fajnie 😉

na papierze? w glowie? czy w rzeczywistosci? ;)

3 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Strasznei grzeje ci tego Ryzena, u mnie ze 20 stopni mniej :o

przy shaderach dobijalo do 96 :D
+200Mhz - 25CU

• Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

Gostek testuje na żywo na 4080S. Początek w 4k epic detale.

Na początku miał ~40fps, teraz jak wlazł do jakiegoś bunkra to już ~30 :E i mniej a to dopiero początek gry.

To dziala i wyglada tragicznie, na konsoli na padzie te 30fps bedzie czuc plynniejsze niz na myszce.

Opublikowano

Było oczywiste, że będzie działać źle. Poczekać aż połatają. Najważniejsze, że klimat i rozgrywka zachowane. Za jakiś czas będzie świetna gra. Gorzej jak podstawy rozgrywki są kiepskie(Metro), wtedy i łatki nie pomogą.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie to zastanawia Ilu tu na forum mamy prezesów, bo co premiere są jednostki, które w środku tygodnia są w stanie robić nocki i grać jeszcze w dzień i tak w kółko przy każdej premierze  :E

Edytowane przez dawidoxx
  • Thanks 2
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Spychcio napisał(a):

Na XSX też nie wygląda źle:))

Na Series X wygląda to dobrze, szkoda tylko że Microsoft nie ma więcej udanych "EX'ów" na XBOX'a.

A jak tam S.T.A.L.K.E.R 2 wypada na PS5 PRO 🤭😉?

Edytowane przez azgan
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Mnie to zastanawia Ilu tu na forum mamy prezesów, bo co premiere są jednostki, które w środku tygodnia są w stanie robić nocki i grać jeszcze w dzień i tak w kółko przy każdej premierze  :E

Raczej bananowe dzieci :banana:

Edytowane przez Totek
Opublikowano
6 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Starczy praca zdalna w IT w jakichś operacjach (nie programowanie) :E duży zespół, mało ticketów na kolejce to można ciąć w ch, zawsze się znajdzie ktoś kto zrobi te tickety więc można śmiało grać, trochę się potem przespać, rano tylko zalogować się do kompa służbowego, odpalić mouse movera i elo :E 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Może też być "szlachta", a jak wiadomo, szlachta... ;)

Opublikowano
14 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To dziala i wyglada tragicznie, na konsoli na padzie te 30fps bedzie czuc plynniejsze niz na myszce.

W wyglądzie nie ma tragedii. Jest przyzwoicie, ujdzie, ale wymagania w stosunku do tego co gra prezentuję to już jest tragedia na pewno.

Plus, że zapowiada się na zacny klimat :E Ale niestety trzeba trochę poczekać, aż połatają.