JeRRyF3D 326 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ani to, ani to = CzArnobyl. Tyle, że to są ich rdzenne nazwy = ichnie.
Digger 110 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Bo to chyba ukraińska wymowa zapisana po angielskiemu.
userKAMIL 137 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 minut temu, RTX5090 napisał(a): W sumie mam ciekawe pytanie Chernobyl czy Chornobyl (bo chyba jest bug nawet w nazwie gry) Czytałem, że zmienili pod czas tej wojny właśnie specjalnie.
Joloxx9 203 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Oj kłamczuszki, a na reddicie zaczynają coraz większą imbe o to kręcić.
Phoenix. 301 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 26 minut temu, RTX5090 napisał(a): W sumie mam ciekawe pytanie Chernobyl czy Chornobyl (bo chyba jest bug nawet w nazwie gry) Ty sam jestes jak jeden wielki bezmyslny bug. Chernobyl to tlumaczenie z rosyjskiego, a Chornobyl odniesienie do ukrainskiego. Nazwa została zmieniona po najezdzie Rosjan na Ukraine. 1 1
userKAMIL 137 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ty sam jestes jak jeden wielki bezmyslny bug. I po co to chamstwo z Twojej strony? Chłop normalnie zapytał i dostał już wcześniej odpowiedź.
Lypton 28 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 39 minut temu, RTX5090 napisał(a): W sumie mam ciekawe pytanie Chernobyl czy Chornobyl (bo chyba jest bug nawet w nazwie gry) Akcja drugiej części toczy się po prostu w innym miejscu. Czornobyl leży w połowie drogi między Czarnobylem a Czernobylem. Edytowane 4 godziny temu przez Lypton
Reddzik 295 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Stjepan napisał(a): @PepePanDziobak ja mam tą kartę i gram w 1080p z DLSSQ + FG na high i jest dobrze. Ale mnie burza złapała, przeczekałem całą w jakiejś szopie, jedząc kiełbasę i chleb. Jaki to ma klimat, w Cieniu Czarnobyla to po prostu była sobie burza, efekt, a tutaj to złowrogie zjawisko które może Cie zabić. Dawno takiej immersji nie czułem jak tutaj. Burza w tej grze to coś cudownego, szkoda, że reszta nie jest na tym samym poziomie. Wrzucam dwa screeny z burzy, nie mam niestety jak to pokazać, ale pode mną byli 3 kolesie, strzelali się z jakimiś obcymi, a potem z dzikami, i to wszystko w trakcie burzy, obracam się by popatrzeć na ich "bitwy", a tu jednego wcięło, centralnie w łepetynę dostał błyskawicą, i zostało ich 2, pozbierałem łup, nawet spoko, bo sprzęt nie zepsuty będzie na sprzedaż Zbierając ten łup zrespiło się 3 kolesi którzy strzelali tylko do mnie i nie interesowali się tymi dwoma co stali obok, musiałem sam ich pozabijać. To wszystko w drodze do misji, po drodze zboczyłem z drogi, bo jak nie sprawdzić jakiś domek, a tam informacja o łupie, więc kawałek dalej i o to jestem. Drugi screen Spoiler Edytowane 3 godziny temu przez Reddzik 2
azgan 422 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, lukadd napisał(a): Ta gra to w obecnym stanie padaka totalna Jak jesteś masochistą to graj. Odpaliłem to na jakieś ~1.5h w gamepassie dzisiaj. I totalnie nie mam ochoty tego dalej testować W końcu weekend się zaczyna więc wolę sobie pograć w coś zamiast testować ten badziew Odpalam zaraz Frostpunka 2, aby sobie po prostu pograć. Stalker 2 to tak jak mówi ostatnie kilkadziesiąt stron tego wątku, niestety na obecnym etapie gruba niedoróbka. Kilka miesięcy minimum zajmie im ogarnięcie tego bajzlu do chociaż przyzwoitego poziomu i to jeszcze wraz z pomocą moderów. Wtedy będzie można się zastanawiać czy to zaczynać. Zgoda, stan techniczny jest delikatnie mówiąc do poprawy i S.T.A.L.K.E.R 2 wymaga dalszego dopieszczenia ale sam tytuł jest bardzo dobry. Zwiedzanie Zony, udźwiękowienie, klimat, efekty pogodowe to wszystko robi robotę. Pograłem dzisiaj dłużej i można się wciągnąć tak jak w poprzednich odsłonach. 9 godzin temu, Lypton napisał(a): Co do A-Life 2.0, jeden z developerów przyznał w wywiadzie, że w tym systemie chodzi o spawnowanie npców w okolicy gracz i liczenie, że wejdą ze sobą w interakcje. https://www.sector.sk/game-news/305358/how-real-world-events-shaped-the-story-and-content-of-stalker-2.htm Nic specjalnego ten A-Life 2.0 prawdę mówiąc, wszystko to już było np. w Far Cry 5
userKAMIL 137 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 26 minut temu, azgan napisał(a): Zwiedzanie Zony, udźwiękowienie, klimat, efekty pogodowe to wszystko robi robotę. Pograłem dzisiaj dłużej i można się wciągnąć tak jak w poprzednich odsłonach. Ta burza też mnie z kapci wyrwała! Kapitalnie to wygląda i jeszcze te efekty cząsteczkowe od liści po kłęby kurzu. Stałem przez dłuższa chwile i podziwiałem. 1
Joloxx9 203 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A-Life 2.0 RDT_20241122_235155.mp4 2
azgan 422 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Tragedia Jak policja w Cyberpunk 2077 przed update gry
Frog67 103 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie ma jak to ganiać dookoła anomali gdy gonią cie trzy mięsacze wszytkie padły koszt ammo ZERO .... Spoiler TU się troche chłopaki pogubili i zablokowali wyjście ze sklepu, bo anomalia więc przespałem się i po problemie
Kadajo 426 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, azgan napisał(a): Tragedia Jak policja w Cyberpunk 2077 przed update gry O tym samym wspominał jeden z receznetow ze się rozgląda nikogo nie ma w pobliżu, schodzi po drabinie i nagle z dupy się przeciwnicy pojawiają w jakiś randomowych miejscach. Słabo to wygląda, mega słabo. 1
Necronom 66 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tyle lat i nic się nie zmieniło, jak widać wierni tradycjom Ciekawe czy dalej są sytuacje, że wchodzą gęsiego w anomalie i każdy po kolei ginie.
azgan 422 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu I ten stuttering co parę kroków, mam nadzieję że to połatają i będzie chociaż minimalna poprawa 🤭
Rekomendowane odpowiedzi