MJRegul 77 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ok. Leci uninstall. Gra w 1024x768 z DLSS i FG to juz za duże dla mnie combo. Probowalem, serio, ale immersja zerowa, nic nie widać. A i sama pustka, bugi, nie działające mechaniki skutecznie mnie odstraszyły. Bue. Poczekam z pół roku i z nową grafą w 2025 (4080S/5080?) popatrzę co i jak. 2060 FE trafi do pudełka i do szafy dla potomnych a "nowa" 3060 Ti FE pozwoli mam nadzieję na granie w FS2024 ciut płynniej lub z wyższymi detalami FCK STALKER DWA Edytowane 1 godzinę temu przez MJRegul 1 1 1
Tooth 7 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) " Hotfixes are on the agenda for the first few weeks, but GSC Game World intends to release one more major patch before focusing on these updates. The first major patch will fix the issues we’ve outlined below on PC and Xbox Series X/S, it should be released next week anytime from 25th to 29th November. " Komedia jednym słowem No nic idę dalej męczyć tą grę może mnie nie wywali do pulpitu Edytowane 4 godziny temu przez Tooth
Strilok 45 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu https://attachments.stalkerteam.pl/monthly_2024_11/FDownloader.Net_AQMlMlawn8uZfnqVxGnmKHZzacs-icipIR2WqU8io2gHRwzEAs0901pMs-hTFjVUg7hy6kUk0TPPeTPKzWY4CG0j_720p_(HD).mp4.bfe46ee26d98c626a9593e7bf7e5c3e4.mp4 Jak by był tam w Stalkerze 2 Utta to byłby piękny klimat 2
Tooth 7 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, Strilok napisał(a): https://attachments.stalkerteam.pl/monthly_2024_11/FDownloader.Net_AQMlMlawn8uZfnqVxGnmKHZzacs-icipIR2WqU8io2gHRwzEAs0901pMs-hTFjVUg7hy6kUk0TPPeTPKzWY4CG0j_720p_(HD).mp4.bfe46ee26d98c626a9593e7bf7e5c3e4.mp4 Jak by był tam w Stalkerze 2 Utta to byłby piękny klimat Za biedni są aby wprowadzić takiego lektora zresztą gra by ważyła jeszcze więcej niż teraz waży Dla mnie wydanie gry póżniej łatanie to na dzisiejsze czasy tragikomedia Edytowane 4 godziny temu przez Tooth
Tooth 7 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu I czemu nie ma róznych plecaków na wyposażeniu 4 rozmiary aby bardziej zbalansować ilość pakowanych rzeczy ?
Frog67 127 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mam wrażenie że niektóre skrytki to są tylko po to żeby wk.. gracza Kombinujesz jak wół (schowek Roosvelta) w końcu otwierasz a tam kilka nabojów, zuzyty remington i dwie apteczki. 1
Tooth 7 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, Frog67 napisał(a): Mam wrażenie że niektóre skrytki to są tylko po to żeby wk.. gracza Kombinujesz jak wół (schowek Roosvelta) w końcu otwierasz a tam kilka nabojów, zuzyty remington i dwie apteczki. Nie raz tak miałem Poziom stalker to nie jest żaden poziom to sobie wyobrażam co daje poziom łatwy
Crew 900 96 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W grze występuje taki glitch podczas cutscenki, że jak się mocno gra przytnie to polepsza się viewmodel fov https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/images/22
CavieZ 19 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 3 godziny temu, Jaycob napisał(a): Wam także jakiś loot, którego nie mieliście pojawia się w ekwipunku? Nie miałem jakiegoś pancerza i teraz mam dużo lepszy. Próbowałem zmienić ammo na inną i przeładować bronie i nagle na kółku mam założoną broń, której nigdy wcześniej na oczy nie widziałem i jakoś nie przypomina mi się, abym ją podnosił. Tak to samo. A nie miałem questa. Tzn miałem ale dostałem forsę. A tu nagle po chwili patrzę ładny ubiór ;). --- Nie ma co rezygnuje z grania. Za rok czy dwa będę się bawił dużo lepiej. Po prawie 20h oceniam grę na mocną 7/10. Chcę z gry czerpać większa radość i przyjemność. więc nie ma co - Poczekam. Jest tyle gier, więc jest w co grać .. identycznie miałem z pierwszym Stalkerem. Poczekałem a radocha była przeogromna. Edytowane 3 godziny temu przez CavieZ
Joloxx9 235 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Isharoth napisał(a): Spróbujcie sobie zainstalować tego moda, naprawdę sporo pomaga na stutter i frametime https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7?tab=description Potwierdzam, jak nigdy mi mody nie pomagają na takie rzeczy o tyle tutaj jest spora poprawa. 1 1
Isharoth 175 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Robiłem dziś główne misje na bagnach... w nocy. Ale gęsty klimat tam był. Dopicują gierkę i będzie na tyle dobra, że może kiedyś jeszcze raz ją ogram. 1
Strilok 45 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, azgan napisał(a): Wszystko to była ściema marketingowa i specjalnie przygotowany materiał Przyjrzyjmy się np. kiedyś tam udostępnionym screenom: Ktoś w grze ma taki poziom graficzny? Szczególnie ten drugi screen. Bullshoty i tyle. 2
caleb59 190 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Pole maków w realu w grze wygląda BIEDNIE w porównaniu z tym co tu widać na screenie. Edytowane 2 godziny temu przez caleb59
Strilok 45 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Sidorowicz widzący jak GSC gra wyszła! A idź Pan w uj! 1 1
Keel 27 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie no pięknie mnie załatwiła gra, nie spojerujac ale jest cutscenka, wychodzę z budynku, po 10sek zaczyna się emisja a ja nie mam się gdzie schować, w koło pusto, a cofnąć się nie można bo drzwi zamknięte. Elo
lamparcicho 312 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Bo żeby dostrzec taką grafikę jak na tych screenach wyżej to się trzeba najpierw "makiem" spizgać i to porządnie. A potem popić spirytusem i chwilę poczekać - gwarantowany HDR na 10 000 nitów plus raytracing...przepraszam pathtracing... przepraszam MAKtracing będzie taki, że grę odbierasz w VR bez gogli i w 720 stopniach z kapciami za oknem Edytowane 2 godziny temu przez lamparcicho 2
DyndaS 51 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Co to jest? Podziękowanie za płatność i udział w early beta testach, a teraz będą powoli przez najbliższy rok wydawać finalną wersję gry. 1
Tomek1623 75 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ojoj, nawet na Xboxie, od momentu dotarcia do instytutu mało co chce działać.. Faktycznie im dalej wlas tym gorzej.
PaVLo 203 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, MJRegul napisał(a): Ok. Leci uninstall. Gra w 1024x768 z DLSS i FG to juz za duże dla mnie combo. Probowalem, serio, ale immersja zerowa, nic nie widać. Bez sensu to odinstalowywać i potem znów marnować zapisy hosta na nvme, a poza tym masz 4TB, więc masa miejsca, aby gra sobie leżała . Ja takie gry zostawiam, jak je połatają i wracam po czasie, gdy opinie są już pozytywne.
Rekomendowane odpowiedzi