My się między sobą żremy i nie możemy dogadać pomimo jednego z najbardziej monoetnicznych narodów w Europie a ktoś pierdzieli o zajęciu zachodniej Ukrainy. Banialuki.
Tjaa jak 70% teraźniejszych gier. Kiedy się ludzie nauczycie że jeżeli chce się pograć DOBRZE to trzeba poczekać? Nie kupować w dniu premiery ani tym bardziej w przedsprzedażach? To by też samych twórców trochę zdyscyplinowało bo wiedzieli by że nie mogą wydać gry w wersji alfa. A tak wychodzą z założenia że "napaleńcy i tak kupią wszystko w dniu premiery" więc i mamy to co mamy ...
Ja uwielbiam stalkery, od pierwszych screenów zapowiedzi w CDAction z pierwszej części. Teraz gram w GAMMĘ i nie mogę się oderwać. Więc S2 kupię NA BANK, to taki "must have" dla mnie. Ale nie teraz
Jensen zapowiedział ze bez "AI" już się grac nie da wiec nie liczyłbym kiedykolwiek na natywna rozgrywkę w nowych tytułach.
W takim CP2077 to może dopiero 7 lub 8 generacja (czyli 5/6 generacja RT) go ogarnie zakładając ze po drodze nie dodadzą czegoś jeszcze bardziej ciężkiego.
Pamiętam kiedyś na labie pisałem ze RT na jakimś dobrym poziomie grywalne pewnie będzie dopiero za jakieś 10-15 lat od premiery pierwszych RTX i zaczynam widzieć ze nie przestrzeliłem zbytnio tej daty.
Cześć,
Niedawno kupiłem monitor Lenovo R45w-30, spontaniczny zakup. Ma mi służyć do pracy(podzielony na dwa oddzielne monitory) no i czasami jeszcze żeby pograć na xbox.
Do pracy mam laptopa z karta Intel iris Xe graphics. Nie mam wyjścia displayport. Usbc jest zwykle(nie displayport/thunderbolt).
Kupiłem kabel Hdmi(z usb) -> Displayport i lączy mi sie z monitorem natomiast jak chce wykorzystać funkcje True split na monitorze to nie wyświetla mi dwóch ''różnych monitorów/obrazów'' tylko duplikat. W przypadku gdy rozszerze na monitorze w laptopie, mam dwa takie same ekrany na monitorze lenovo. Dodatkowo wyświetla mi w ustawieniach wyświetlania, że jest to jeden monitor a powinny być dwa oddzielne. Czy można coś z tym zrobić?
Dodatkowo wpadłem na pomysł aby kupić splitter(mam tylko jedno wyjście HDMI w komputerze) i do niego podłączyć dwa oddzielne HDMI od monitora Lenovo(ustawie w nim dwa źródła). Tylko pytanie czy to zadziała? Czy w ustawieniach wyświetlania monitor wyświetli mi się jako dwa oddzielne?
Będę wdzięczny za pomoc albo jakieś inne sugestie jak to mogę rozwiązać.
Tu macie szersze wyjaśnienie do tej konferencji @GordonLameman @Kris194
https://www.facebook.com/zszczesny/posts/pfbid02xoabvm1RUj1BAvrhamHM6N8c1ks83jerdityi1uwsS2whnkCcwazXtgunyrUfnw7l
Ignorantom typu @crush @RyszardGTS @Klakier1984 czy @Umpero wstawiam w formie zdjęcia:
Rekomendowane odpowiedzi