Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Devils1100 napisał(a):

A u mnie 130fps bylo i sie przestawia na 25fpsow poczym pochodzi i znów zwalnia tym razem na 15 masakra nawet vram nie jest zapchany dramat...

A grasz z jakimiś modami? Ja gram na vanilli. Moze mody któreś to powodują. 

Opublikowano

Nie są na tyle ogarnięci, aby w 3 miesiące chociaż minimum połatać. Pół roku minimum na wstępne łatanie :E Rok+ i gra zacznie w końcu wyglądać. Oczywiście jeśli będą nad nią pracować. No, ale szanse są bo się sprzedała dobrze i ma potencjał.

Opublikowano
7 minut temu, lukadd napisał(a):

Beta testy dalej widzę idą ostro :E 

Panowie jeszcze minimum z pół roku, jeden mały patch nie naprawi tej gry 8:E

Nawet te beta testy podobają mi się bardziej niż granie np. w DA: Srasz w zasłony. :E 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
39 minut temu, lukadd napisał(a):

Nie są na tyle ogarnięci, aby w 3 miesiące chociaż minimum połatać. Pół roku minimum na wstępne łatanie :E Rok+ i gra zacznie w końcu wyglądać. Oczywiście jeśli będą nad nią pracować. No, ale szanse są bo się sprzedała dobrze i ma potencjał.

Microsoft będzie zadowolony z takiego obrotu sprawy bo Game Passa na dłużej będzie trzeba wykupić:E

37 minut temu, Isharoth napisał(a):

Nawet te beta testy podobają mi się bardziej niż granie np. w DA: Srasz w zasłony. :E 

Akurat stanu technicznego i optymalizacji to się mogli uczyć od DA.

• Haha 1
Opublikowano

Normalnie mam ślady kropel na broni jak pada deszcz, ktoś tu mówił że nie robi już kompilacji shaderow za każdym razem jak się odpala, u mnie bez zmian dalej kompiluje, chociaż mam wrażenie że jest delikatnie szybciej.

Opublikowano
1 minutę temu, Frog67 napisał(a):

Normalnie mam ślady kropel na broni jak pada deszcz, ktoś tu mówił że nie robi już kompilacji shaderow za każdym razem jak się odpala, u mnie bez zmian dalej kompiluje, chociaż mam wrażenie że jest delikatnie szybciej.

U mnie robi shadery, cały czas.

• Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, Reddzik napisał(a):

U mnie robi shadery, cały czas.

U mnie nie. Raz się odpaliło jak zrobiłem alt+f4. Ale jak normalnie wyłączam to po tym patchu już uruchamia się bez kompilacji shaderów.

21 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Akurat stanu technicznego i optymalizacji to się mogli uczyć od DA.

Uczyć się mogli, ale pracowali też w zupełnie innych warunkach niż BioWare. ;) 

Opublikowano

Pograłem, tam gdzie miałem migotanie tekstur to zostało naprawione. FG ogólnie zjada trochu vram i trzeba kombinować z detalami, zapewne tekstury na średnie i dlss jakość ewentualnie balans, może pomoże, ale uważam, że nie musi, jak otwarcie PDA, menu dla pauzy powoduje spadek fps do takich bez FG, i czasem wróci a czasem stanie w miejscu, jakby miał wywalone.

• Like 1