Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Dla mnie teź bez sensu coś tam szukać bo potem załadowany jak wielbłąd trzeba walić kilometry a idziemy tak wolno że szkoda gadać.

Tylko że dla ciebie w każdej grze robienie wszystkiego innego oprócz speedruna było zawsze bez sensu a nie tylko tutaj :E przejść stalkera w tym stylu to jakby zrobić speedruna w wiedźminie 3, równie dobrze można wcale nie grać xD 

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Mówiłem że jak robicie poboczne to jesteście koksy i zero wyzwania.

Dziś miałem walkę z bosem na arenie. Dużo prób a jak już wygrałem zostało mi 5 pocisków. Były emocje i adrenalinka:)

Teraz, Send1N napisał(a):

Tylko że dla ciebie w każdej grze robienie wszystkiego innego oprócz speedruna było zawsze bez sensu a nie tylko tutaj :E przejść stalkera w tym stylu to jakby zrobić speedruna w wiedźminie 3, równie dobrze można wcale nie grać xD 

Jakoś jeszcze gry nie skończyłem więc?

Opublikowano (edytowane)

A to jak na ciebie to faktycznie podejrzane, pewnie masz tego buga że nie możesz w pewnym momencie pójść dalej xD :P 

(Znajomy ma coś takiego mówię serio)

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
12 minut temu, JeanPepin napisał(a):

ja tego uzywam, chociaz widze ze uploader zmienil pliki j jest teraz 150, 200, 9999 kg :E

150 kilo to i można wykręcić normalnie w grze, więc trochę nie rozumiem tego moda bo 9999 to już istny cheat i zaburzenie gry.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Lameismyname napisał(a):

Ja tylko w wersji 1.0.0 używałem moda co pomagał w dropach. Teraz na 1.0.2 jadę na czyściocha.
Moim zdaniem zmiana udźwigu to w mniejszym lub większym stopniu oszustwo. Da się grać bez tego - jest po prostu trudniej ;)

xD Ludziom po prostu się nie chce latać w tą i z powrotem uważają że to bez sensu xD 😂 Lepiej moda sobie wgrać na 500 kg 🤣 Durne i bezsensowne. Poziom najwyższy jest dla mnie odpowiedni trzeba się troszkę namęczyć :) Tak samo w stalker anomaly bądź gamma. Tam jak nie ogarniesz co gdzie leżysz xD 😂 

Edytowane przez Tooth
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, zozolek napisał(a):

Jestem na bagnach po wyłączeniu anten, udać mam się do króliczej nory ale naspuje emisja i nie mam gdzie się schować do tego jakiś koks potowrek mnie goni ... hmm jakieś pomysły ?

To prawdopodobnie Chimera. Ja ją olałem, bo wtedy miałem jeszcze brońki ze słabym przebiciem pancerza i jak zobaczyłem ile ołowiu w nią muszę wpakować to aż odpuściłem. :E Ale dobrą taktyką jest chowanie się w tej szklanej anomalii. Tylko musisz w niej chodzić (wciśnij x) albo się skradaj, żeby nie zadawała ci obrażeń. Chimera nie będzie chciała w nią wejść, więc masz safe spot.

Ale z racji nadchodzącej emisji radzę wziąć nogi za pas i lecieć w kierunku celu. Jak dojdziesz do opuszczonej bazy Czystego Nieba to wydaje mi się że powinna dać ci schronienie przed emisją. Były tam małe podziemia i gra powinna cię tam zaprowadzić. Tylko nie jestem w 100% pewien czy zdążysz, ale jak będziesz biec sprintem prosto do celu to raczej tak. 

Edytowane przez Isharoth
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Isharoth napisał(a):

To prawdopodobnie Chimera. Ja ją olałem, bo wtedy miałem jeszcze brońki ze słabym przebiciem pancerza i jak zobaczyłem ile ołowiu w nią muszę wpakować to aż odpuściłem. Ale dobrą taktyką jest chowanie się w tej szklanej anomalii. Tylko musisz w niej chodzić (wciśnij x) albo się skradaj, żeby nie zadawała ci obrażeń. Chimera nie będzie chciała w nią wejść, więc masz safe spot.

Ale z racji nadchodzącej emisji radzę wziąć nogi za pas i lecieć w kierunku celu. Jak dojdziesz do opuszczonej bazy Czystego Nieba to wydaje mi się że powinna dać ci schronienie przed emisją. Były tam małe podziemia i gra powinna cię tam zaprowadzić. Tylko nie jestem w 100% czy zdążysz, ale jak będziesz biec sprintem prosto do celu to raczej tak. 

thx.

Himera mnie dogania, łąpię zadyszkę w 5 sekund :E  Będąc nawet nie w połowie ucieczko drogi do schronienia dopada mnie emisja ... :D

Opublikowano

A, bo ja zrozumiałem że dostałeś dopiero ostrzeżenie o emisji (czyli dopiero zrobiło się czerwono). Wtedy powinieneś móc jeszcze zdążyć spokojnie dobiec bo to dość blisko. A jak daleko pokazuje ci najbliższy cel do ewakuacji? Jesteś obciążony? Jeśli tak to wywal co zbędne. Chimera może raz czy dwa cię draśnie, ale doleczysz się i powinieneś dać radę uciec. :)