Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie rozumienie realizmu w grze komputerowej jak stalker 2 odnosi sie glownie do tego sytemu a-life gdzie totalnie lezy i kwiczy.  I nie daje to zadnego poczucia "realizmu" w grze. I nie ma znaczenia czy to npc czy stwor, jesli jego zachowanie mocno odbiega nienaturalnie od tego jak to powinno wygladac, stalker 1 niszczy ta gre pod tym wzgledem.

Opublikowano

Witajcie koledzy mam problem z przejściem misji w żaden sposób nie mogę się dostać na drugi koniec nasypu, przez most nie ma jak a dokoła wszędzie brak podejścia, znalazłem przejscie żeby wejść dalej wyszedłem na cmentarzu i schodząc w dół niema nic 

20250105_205744.jpg

20250105_205730.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

O kurna. Raz przeszedłem grę ale tego nie kojarzę xD

Chyba coś zglitchowałeś :D

Przed tym zanim się pojawiłem w tym bunkrze musiałem przejść przez portal który mnie tam przeniósł 

20250105_211634.jpg

20250105_211613.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, ToxicMan napisał(a):

Witajcie koledzy mam problem z przejściem misji w żaden sposób nie mogę się dostać na drugi koniec nasypu, przez most nie ma jak a dokoła wszędzie brak podejścia, znalazłem przejscie żeby wejść dalej wyszedłem na cmentarzu i schodząc w dół niema nic 

Odpal sobie przejście gry na YT i tam sprawdź co trzeba zrobić.

Opublikowano
12 godzin temu, ToxicMan napisał(a):

Przed tym zanim się pojawiłem w tym bunkrze musiałem przejść przez portal który mnie tam przeniósł 

Widzę, że drogę Warty wybrałeś. A to nie grałem tej ścieżki to nie pomogę. Weź zerknij se na youtube na pewno znajdziesz rozwiązanie.

Opublikowano
10 godzin temu, Crew 900 napisał(a):

Widzę, że drogę Warty wybrałeś. A to nie grałem tej ścieżki to nie pomogę. Weź zerknij se na youtube na pewno znajdziesz rozwiązanie.

Niestety szukałem na yt i nic akurat nie znalazłem z tego miejsca gdzie się obecnie znajduje, trochę dziwne bo nie wierzę że tylko ja wybrałem taki scenariusz przejścia gry.

Opublikowano
5 minut temu, ToxicMan napisał(a):

Niestety szukałem na yt i nic akurat nie znalazłem z tego miejsca gdzie się obecnie znajduje, trochę dziwne bo nie wierzę że tylko ja wybrałem taki scenariusz przejścia gry.

Nie będzie to tu?: