Isharoth 762 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia A gdzie się zaczyna ten nowy dodatek? Myślicie że lepiej wystartować od zera czy na save sprzed końca gry?
samsung70 493 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) nie sądziłem, że tak daleko zajdę! limit udźwigu doprowadza mnie do szału! Spoiler Edytowane 22 Sierpnia przez samsung70
PepePanDziobak 143 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, samsung70 napisał(a): nie sądziłem, że tak daleko zajdę! limit udźwigu doprowadza mnie do szału! Ukryj zawartość Hmm, korzystam z moda na udźwig i z moda na wydłużenie dnia i nocy. Generalnie co kto lubi , bez moda na udźwig jest mega ciężko zbierać te wszystkie fanty. Wiadomo, realizm bez modów jest na naprawdę dobrym poziomie. Edytowane 22 Sierpnia przez PepePanDziobak
Stjepan 2 889 Opublikowano 22 Sierpnia Autor Opublikowano 22 Sierpnia 33 minuty temu, PepePanDziobak napisał(a): Hmm, korzystam z moda na udźwig i z moda na wydłużenie dnia i nocy. Generalnie co kto lubi , bez moda na udźwig jest mega ciężko zbierać te wszystkie fanty. Wiadomo, realizm bez modów jest na naprawdę dobrym poziomie. Dałbyś cynka do tych modów ?, już jest wersja 2.0.1
Fenrir_14 1 406 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Jak gracie z modami to zablokujecie sobie zdobywanie osiągnięć. Dlatego pamiętajcie o kolejnym modzie żeby tą blokadę obejść 😀
PepePanDziobak 143 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Godzinę temu, Stjepan napisał(a): Dałbyś cynka do tych modów ?, już jest wersja 2.0.1 Proszę https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/410 51 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Jak gracie z modami to zablokujecie sobie zdobywanie osiągnięć. Dlatego pamiętajcie o kolejnym modzie żeby tą blokadę obejść 😀 Cały czas wchodzą mi osiągnięcia , a mam moda na udźwig, wydłużenie dni . Nic więcej nie implementowałem, ale będę miał na uwadze . Co to za mod na ewentualną blokadę ? 2
Fenrir_14 1 406 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 27 minut temu, PepePanDziobak napisał(a): Cały czas wchodzą mi osiągnięcia , a mam moda na udźwig, wydłużenie dni . Nic więcej nie implementowałem, ale będę miał na uwadze . Co to za mod na ewentualną blokadę ? A to świetna wiadomość 😀 ja już dość długo nie grałem więc może w międzyczasie poszli po rozum do głowy i zrezygnowali z tej głupoty. W każdym bądź razie tutaj link, już po aktualizacji 👍 https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/1493?tab=files 2
samsung70 493 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia ale jak to mody na udźwig Godzinę temu, PepePanDziobak napisał(a): 2 godziny temu, Stjepan napisał(a): Dałbyś cynka do tych modów ?, już jest wersja 2.0.1 Proszę https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/410 przecież to są jawne cheaty...
PaVLo 1 367 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Sam się zastanawiam nad tym modem na udźwig, bo to największa głupota w grze, w której praktycznie nie mamy szybkiej podróży i po lekkim przeciążeniu idziemy jak ślimak
tgolik 833 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Pograłem parę godzin w Stalkera 2 i jakoś nie mogę się wciągnąć. Walka jakaś taka nijaka, historia nieinteresująca. No i to pokomunistyczne dziadostwo wszędzie wkoło. Czas wracać do Dying Light the Beast. 3 2 1
Tomek_ITH 565 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Ja to pobierałem od wczorajszego wieczora, by sprawdzić tą wersje 2.0. (na premierę ograłem 25h i odpuściłem) pograłem z 15min i już mam ochotę odinstalować Edytowane 22 Sierpnia przez Tomek_ITH 1 1 1
samsung70 493 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Sam się zastanawiam nad tym modem na udźwig, bo to największa głupota w grze, w której praktycznie nie mamy szybkiej podróży i po lekkim przeciążeniu idziemy jak ślimak ja tak samo, pocisnąłem 19 godzin od premiery updejtu 2.0 i już męczy ten limit, ale gra sama w sobie zajebista this: Spoiler
PaVLo 1 367 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Coś dla posiadaczy PS5 Edytowane 22 Sierpnia przez PaVLo
samsung70 493 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia no ja mialem właśnie lipę z zadaniem cena w góre, niejaki Kiddo nie pojawił się wcale tam gdzie miał się pojawić
PaVLo 1 367 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) 90MB, a kolejne 100GB zapisu host na SSD poszło się ... Edytowane 23 Sierpnia przez PaVLo 1
sideband 3 243 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Na Stalkera 3 będzie gotowa Ta gra ma bugi w pierwszych cut scenkach jak z premiery gry typu stojący kolesie na stołkach, niewidzialni NPC widać tylko broń czy koleś podnosi piwo, a to nadal stoi na stole Bez jaj i to z samego początku gry 2
samsung70 493 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia no nie wiem byku, od piątku nagrałem 25 godzin i niczego takiego nie doświadczyłem, ze dwa razy mi się zdarzyło tylko to, że postaci się wzięły i przenikały. no i tylko ten jeden bug, który podobno został zaadresowany w powyższym paczu pozdrawiam
trybcio86 109 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Gówno 2.0 jak i cała ta gra. Dziś uopdate i mi klawiatura i myszka w grze nie działają... po wyjsciu patcha 2.0 grafika na epickich taka jak na minimalnych... maja rozmach skurw.... Czy w tej jeb...grze za kazdym razem musze odpinac kierownice zeby tej jeb...konsolowy port nie myslal ze to jest pad ...co za niesamowite gowno Edytowane 23 Sierpnia przez trybcio86 1 1
PaVLo 1 367 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 11 minut temu, sideband napisał(a): Na Stalkera 3 będzie gotowa Ta gra ma bugi w pierwszych cut scenkach jak z premiery gry typu stojący kolesie na stołkach, niewidzialni NPC widać tylko broń czy koleś podnosi piwo, a to nadal stoi na stole Bez jaj i to z samego początku gry Nadal występują kwiatki Myślałem że to jakiś magik I właśnie NPC potrafią znikać w ziemi, nawet fizyka przedmiotów nie jest dopracowana, gdy rozwalimy skrzynkę na której stoi inna, to ona sobie lewituje. 1
piet 45 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Do mnie w Zalisji walił jakiś stalker. Okrązyłem wiochę i już mu przeszło. Żyłem w przekonaniu, że już dawno to załatali...
samsung70 493 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia A może on po prostu poszedł robić coś innego? Przecież te mechaniki w grze tak działają, więc pewnie zajął się czymś innym.
PaVLo 1 367 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia Dokładnie tak to działa, w zależność jak bardzo im napsułeś krwi, tak szukają i walczą, czasem nie ma wyjścia i trzeba wszystkich wybić, a czasem wystarczy dobrze się ukryć i zagrożenie mija, jednak nie do końca, bo oni zmienili pozycje i nie wiesz czy za chwilę nie nadziejesz się na kogoś. Teraz mam misję zleconą w więzieniu w poszukiwaniu naukowców i staram się likwidować wszystkich po cichu, ale większość pistoletem z tłumikiem i dopóki tak robię, to nikt nie wie o mojej obecności. Taki cichy tryb nawet polecał zleceniodawca i świetnie się tak gra od czasu jak mam tłumiki, tylko ciężej pokonać tych w hełmach, ale dwa-trzy strzały i leżą. 1
trybcio86 109 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Czy wam tez z niewyjasnionych powodów nagle przestaje dzialac klawiatura i myszka w grze ? 1
Rekomendowane odpowiedzi