Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, samsung70 napisał(a):

nie sądziłem, że tak daleko zajdę! 

limit udźwigu doprowadza mnie do szału!

Ukryj zawartość

image.thumb.png.ca13c5c5763066caa1698523a41d4e43.png

Hmm, korzystam z moda na udźwig i z moda na wydłużenie dnia i nocy. Generalnie co kto lubi , bez moda na udźwig jest mega ciężko zbierać te wszystkie fanty.
Wiadomo, realizm bez modów  jest na naprawdę dobrym poziomie.

Edytowane przez PepePanDziobak
Opublikowano
33 minuty temu, PepePanDziobak napisał(a):

Hmm, korzystam z moda na udźwig i z moda na wydłużenie dnia i nocy. Generalnie co kto lubi , bez moda na udźwig jest mega ciężko zbierać te wszystkie fanty.
Wiadomo, realizm bez modów  jest na naprawdę dobrym poziomie.

Dałbyś cynka do tych modów ?, już jest wersja 2.0.1

Opublikowano
Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Dałbyś cynka do tych modów ?, już jest wersja 2.0.1

Proszę %-)

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/410

51 minut temu, Fenrir_14 napisał(a):

Jak gracie z modami to zablokujecie sobie zdobywanie osiągnięć. Dlatego pamiętajcie o kolejnym modzie żeby tą blokadę obejść 😀 

Cały czas wchodzą mi osiągnięcia , a mam moda na udźwig, wydłużenie dni . Nic więcej nie implementowałem, ale będę miał na uwadze . Co to za mod na ewentualną blokadę ? 

• Like 2
Opublikowano
27 minut temu, PepePanDziobak napisał(a):

Cały czas wchodzą mi osiągnięcia , a mam moda na udźwig, wydłużenie dni . Nic więcej nie implementowałem, ale będę miał na uwadze . Co to za mod na ewentualną blokadę ? 

A to świetna wiadomość 😀 ja już dość długo nie grałem więc może w międzyczasie poszli po rozum do głowy i zrezygnowali z tej głupoty. 

W każdym bądź razie tutaj link, już po aktualizacji 👍 

https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/1493?tab=files

• Like 2
Opublikowano

Pograłem parę godzin w Stalkera 2 i jakoś nie mogę się wciągnąć. Walka jakaś taka nijaka, historia nieinteresująca. No i to pokomunistyczne dziadostwo wszędzie wkoło. Czas wracać do Dying Light the Beast.

• Confused 3
  • Sad 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja to pobierałem od wczorajszego wieczora, by sprawdzić tą wersje 2.0. (na premierę ograłem  25h i odpuściłem) pograłem z 15min i już mam ochotę odinstalować%-)

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Sam się zastanawiam nad tym modem na udźwig, bo to największa głupota w grze, w której  praktycznie nie mamy szybkiej podróży i po lekkim przeciążeniu idziemy jak ślimak :idk:

ja tak samo, pocisnąłem 19 godzin od premiery updejtu 2.0 i już męczy ten limit,  ale gra sama w sobie zajebista :skacze::bandyta:

this: 

Spoiler

image.thumb.png.bc64a7ca0a00ea1ca9ed28b4e841a596.png

Opublikowano

Na Stalkera 3 będzie gotowa :hihot:

Ta gra ma bugi w pierwszych cut scenkach  jak z premiery gry typu stojący kolesie na stołkach, niewidzialni NPC widać tylko broń czy koleś podnosi piwo, a to nadal stoi na stole :hihot:

Bez jaj i to z samego początku gry:hihot: 

• Upvote 2
Opublikowano

no nie wiem byku, od piątku nagrałem 25 godzin i niczego takiego nie doświadczyłem, ze dwa razy mi się zdarzyło tylko to, że postaci się wzięły i przenikały. 

no i tylko ten jeden bug, który podobno został zaadresowany w powyższym paczu 

pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)

Gówno 2.0 jak i cała ta gra. Dziś uopdate i mi klawiatura i myszka w grze nie działają... po wyjsciu patcha 2.0 grafika na epickich taka jak na minimalnych... maja rozmach skurw.... 

Czy w tej jeb...grze za kazdym razem musze odpinac kierownice zeby tej jeb...konsolowy port nie myslal ze to jest pad ...co za niesamowite gowno

Edytowane przez trybcio86
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
11 minut temu, sideband napisał(a):

Na Stalkera 3 będzie gotowa :hihot:

Ta gra ma bugi w pierwszych cut scenkach  jak z premiery gry typu stojący kolesie na stołkach, niewidzialni NPC widać tylko broń czy koleś podnosi piwo, a to nadal stoi na stole :hihot:

Bez jaj i to z samego początku gry:hihot: 

Nadal występują kwiatki :wariat:
Myślałem że to jakiś magik LOL

I właśnie NPC potrafią znikać w ziemi, nawet fizyka przedmiotów nie jest dopracowana, gdy rozwalimy skrzynkę na której stoi inna, to ona sobie lewituje.

Stalker2-Win64-Shipping_2026_08_22_20_56_04_119a.thumb.jpg.3a3a245dde0331adf0c93261cffb923d.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Dokładnie tak to działa, w zależność jak bardzo im napsułeś krwi, tak szukają i walczą, czasem nie ma wyjścia i trzeba wszystkich wybić, a czasem wystarczy dobrze się ukryć i zagrożenie mija, jednak nie do końca, bo oni zmienili pozycje i nie wiesz czy za chwilę nie nadziejesz się na kogoś. Teraz mam misję zleconą w więzieniu w poszukiwaniu naukowców i staram się likwidować wszystkich po cichu, ale większość pistoletem z tłumikiem i dopóki tak robię, to nikt nie wie o mojej obecności. Taki cichy tryb nawet polecał zleceniodawca i świetnie się tak gra od czasu jak mam tłumiki, tylko ciężej pokonać tych w hełmach, ale dwa-trzy strzały i leżą.

• Like 1