Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Jak tylko na YT.
Każdy film który ma format 16:9 oglądasz z pasami
Każdą grę która nie wspiera formatu UW oglądasz z pasami.
Zapomnij na chwile ze możesz sobie zmienić aspect ratio, bo na 16:9 tez sobie możesz zmienić.
21:9 va 16:9 to tylko i wyłącznie kwestia preferencji, ale 16:9 jest bardziej uniwersalny dlatego jest popularniejszy.
Legion Space w trybie ustawienia własne masz na dole krzywą do regulacji wentylatorów. W 99% przypadków laptop sam zarządza prędkością przez wybranie odpowiedniego trybu FN + Q adekwatnie do tego co się aktualnie robi.
No to może mi się pomyliło, byłem przekonany, że miał 3 immunny, albo może ktoś od Balla, no dałbym se paznokcia uciąć że jakiś mob miał 3 immunny, bo jak robiłem zamknięte lvlingi postaci to zawsze zasuwali Pal pod młoty, Amazonka błyskawice i Czarka Blizzard
@Reddzik też myślałem że wszystko zapomniałem, ale jak tylko odpaliłem i zacząłem grać to wszystko mi się przypomniało, każdy quest, każda lokacja, najpopularniejsze słowa runiczne, nawet punkty nawigacacyjne mimo tego, że gra miała losowe mapy to jednak tyle tysięcy godzin miałem w to naczaskane, że na danym układzie punkt był tu i tu
JAH ITH BER i KO VEX PHUL THUL, moje ulubione słowa, boshe ile się run dupowalo, zbroi AP perfect i korbacza, żeby te słowa trzaskać i żeby wychodziły perfy Albo jak anihilusa nie można było wsadzać w okno Trade i się robiło wymianę przez palisade w pierwszym mieście bez itemow na sobie i nie robiło się trade z czarkami bo się cwaniaki teleportowały i zajumywalii 🤣
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź