Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Nie wiem, ale to może być znak od boga. Zmień ten zabytek, bo od Ryzena 1600 to chyba telefon za 300zł jest szybszy
co do czyszczenia to nie wiem, acetonem na pewno wszystko ładnie zejdzie, łącznie ze skórą z palców i częścią plastiku na elementach płyty
Ale żebym nie śmiecił tylko w wątku..
@ITHardwareGPT
Poradź koledze na problem w poście wyżej. Czym tą płytę czyścić i jak?
Ja grzebiąc w TVB uzyskałem ponad 1010 pkt w singlu w cpuz.
Opcji ustawień w intelach więcej niż u AMD. TVN jest czytelniejsze niż curve shaper a tablica V/F też lepsza niż curve optimize.
Nikt? Not to ja to powiem/napiszę: Wolałbym kompa w takiej formie jak na obrazku wyżej niż te szklane RGB gówna jakimi się dzieciarnia tak dzisiaj podnieca
To naprawdę fajnie wygląda. Przynajmniej do czasu aż zbierze kurz. Ale to może przez sentyment. Jestem na tyle stary aby pamiętać jak wyglądały sprzęty lampowe, ale jeszcze przed erą audiofilii
To mi się z nimi właśnie kojarzy
W takim pasywnym domu, gdyby mieszkało z 10 osób to pewnie wcale ogrzewanie by nie było potrzebne Kiedyś ludzie mieszkali ze zwierzętami pod jednym dachem, to dopiero był ekosystem
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź