Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Zdejmowanie OZE to dla mnie nieistotny szum informacyjny. Natomiast system kaucyjny to świetne pole do trollingu. Zresztą będzie bardzo trudno obronić wprowadzenie systemu kaucyjnego, skoro od lat działała selektywna zbiórka. Krytyka systemu kaucyjnego to prawdopodobnie będzie samograj, no chyba że wezmą się za to Kowalski i Suski, wszystko da się popsuć.
Ciężka pewnie jest, ale nie wiem czy żałować. Ja po prostu kupuje gierki po przecenach poniżej 100. Taki Vampyr za 70, potem rozdawali za darmo ale doceniłem bo podobał się. To też wygląda git i mocne. Ale nie ta cena.
Już w pierwszej części scena z minami była hitem i nie tylko, to tutaj się boję co mogli idiotyczniejszego wymyśleć dlatego spoilera nie czytam i jak będzie okazja to sobie oglądnę
Jakoś wolałem go w roli testera sprzętu komputerowego Ostatnio niespecjalnie mi się tu chce zaglądać przez "nowe porządki", nie odnajduje się tu Ot od czasu do czasu zajrzę i tyle, więc jakoś przeżyję go... jeśli starzy labowi odejdą z moto, to nie będę miał po co tu zaglądać :p
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź