Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
A on centrowego skoro uważa że wybory były sfałszowane
Bawi mnie po prostu jednostronne patrzenie, ale jak "dobra" strona wygrywa to już nie dociekamy niczego, jest OK.
Ja generalnie zacząłem olewać politykę, czy Ci wygrają czy tamci, jakie to ma znaczenie dla mnie? I tak nie będzie lepiej. Za dużo zagranicznych wpływów i agentury, szkoda nerwów i kłótni między nami.
Traktuję to jako ciekawostkę
I.... muszę spróbować
Nie, dzięki 👍 Kupiłem za grosze starą C920 i się tym pobawię, pewnie tylko chwilę i skończy w szufladzie Więc nie ma sensu jakiegoś większego hajsu wydawać. Podobno dobre do ETS2, a dawno nie grałem więc będzie okazja
Pytanie czy to zestaw kupowany na raz bez planów na modernizacje?
Jeżeli tak, można rozważać AM4 i DDR4 z wydajniejszą kartą - co w grach będzie wydajniejsze, ale też nie zawsze
W jakie gry będzie najczęściej grane oraz w jakiej rozdzielczości?
Esportówki, 1080p - to co wyżej ok
Single, AAA, 1440 - szedłbym w AM4 + RTX 5060 Ti.
Inna opcja, to co wyżej ale z 5060 Ti + na start 1x16GB o ile będzie możliwość dorzucena ~ 700 zł za miesiąc czy dwa pod drugą kostkę do 2x16GB. Finalnie najlepsza opcja.
A czemu ktoś miałby przedwcześnie zamknąć lokal wyborczy i pozbawić obywateli konstytucyjnego prawa głosu? To byłby wtedy skandal.
Trochę za dużo prawackiego ścieku i prawackich kłamstw się nasłuchałeś
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź