RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SM_M4E5TRO · Opublikowano
Moze najwyzszy czas zmienic nazwe tego forum z Ithardware Na Dotuskakoniawale To co juz tutaj pisza klakierki to silniczkowe fikolki sa nic ponadto Zalosne 😆 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Nowe sterowniki powodują chwilowe zaniki obrazu podczas przeglądania neta, ale takie małe ze w pierwszej chwili wydawało mi się ze mam zwidy. Dosłownie jak mrugniesz oczyma to tego nie zauważysz. Ale są a ich nie było. Ehhh Nvidia... pewnie ten sam problem co zawsze tylko teraz zamiast półsekundowej czarnej dziury mamy ja tylko przez 0,1 sekundy. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Chodzi o to, że chatgpt wprost nazwał m.in. jego zachowanie w stosunku do mnie hejtem. Stąd teraz wszędzie będzie do tego nawiązywał, że placz bo hejt. Jak dla mnie to hejterzy się poruszyli i zakrzyczeć chcą fakt. Jak złodziej złapany za rękę krzyczący "ratunku, biją, policja..." -
Przez raiders · Opublikowano
https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-anticheat-update-season-1 Możemy z dumą ogłosić, że ~98% wszystkich gier w tygodniu po premierze przebiegło uczciwie i było wolnych od skutków działań oszustów – a to oznacza, że średnia wartość „Match Infection Rate” (MIR) wyniosła ~2%. Oznacza to, że niemal każdy gracz, który wyruszył do walki w Battlefield, cieszył się grą na równych zasadach. Do wczoraj od premiery miałem w BF6 tylko raz ewidentny kontakt z odpalonym gościem ,a było to na TDM gdzie typ o nicku pisanym cyrlicą wlazł na dach i rozdawał HS z automatu . Mając 150h w grze wczoraj przeżyłem szok bo przynajmniej w 4 meczach grałem z odpaleńcami czy to po mojej stronie czy po przeciwnej . Do wczoraj nie wiedziałem ze wjeżdżając liną na dach można strzelać i to HS . Czym i jak nagrywać grę tak aby PC nie obciążało zbytnio bo jest trochę śmiesznych jak i dziwnych sytuacji pdczas grania ,ale piej to pokazać na nagraniu niż opisywać . -
Przez Kyle · Opublikowano
No też nie sądzę, by wydusiła z siebie 181W.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź