Skocz do zawartości

RX 90xx (RDNA 4) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Art385 napisał(a):

Pograłem chwile w outlawsy nic się nie zesrało można instalować. FG ML dalej nie działa w tej gierce. Zanim się doczekam to skończę, bo mam już 18h nakręcone. 

Zapodaj AFMF2.1 zamiast FG .

U mnie na tych nowych w Arena Brakeout infinity wykrywa automatycznie fsr4 ,nie muszę już naciskać klawisza windows aby na chwilę wyjść z gry i wrócić bo tylko tak wykrywało poprawnie wcześniej. 

Edytowane przez Hard Reset
Opublikowano

Interesuje mnie FG ML tylko z ciekawości. FG z poziomu gry działa elegancko i tak naprawdę widoczne bez problemu artefekty są tylko podczas śmigania skuterkiem i niekiedy na mniejszych hologramach i to też takie meh bez lipy. Osrane AMD mogło by pojechać pod jakiegoś walmarta czy targeta i zatrudnić jakichś bezdomnych programistów po wipe'ach w innych firmach ale nie podetrzemy dupę szkłem i nad driverem pewnie pracuje jakiś Marian kontrakt z polski %-) a reszta dali do zabawy z AI. 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Art385 napisał(a):

Interesuje mnie FG ML tylko z ciekawości. FG z poziomu gry działa elegancko i tak naprawdę widoczne bez problemu artefekty są tylko podczas śmigania skuterkiem i niekiedy na mniejszych hologramach i to też takie meh bez lipy. Osrane AMD mogło by pojechać pod jakiegoś walmarta czy targeta i zatrudnić jakichś bezdomnych programistów po wipe'ach w innych firmach ale nie podetrzemy dupę szkłem i nad driverem pewnie pracuje jakiś Marian kontrakt z polski %-) a reszta dali do zabawy z AI. 

Tak z ciekawości bo nie mam tej gry a demo nie obsługuje FSR4. Nie działa bo jest nie aktywne w adrenaline czy jest aktywne a nie działa ? :) 

FG ML.png

Edytowane przez Hard Reset