Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Amazon to jest pierdylion większy sklep od xkoma i pierdylion rocznie więcej sprzedają. Na necie oczywiście znajdziesz więcej opinii na temat Amazona z jakimiś problemami w wysyłce czy przysłowiową cegłą w paczce, ale to chodzi o skalę różnych sklepów nieporównywalną w ilości sprzedaży.
Ja ogólnie od lat zamawiam dużo na Amazonie, w ostatnich latach to będzie ~300 przesyłek rocznie Jeszcze nigdy mi się nie trafiła cegła zamiast produktu.
Wadliwe produkty, nie pasująca jakoś wykonania czy cokolwiek innego oczywiście bywa, ale zawsze szybki zwrot i kasa z powrotem, nigdy mi nie robili problemów.
I to jest ten cudowny rzecznik którego Kris tak zachwalał a który zdania nie potrafi wydukać po zadaniu kłopotliwego pytania?
A co do przywracania praworządności w Polsce to już chyba mem jest.
Ja tam o Kingstonie pisałem.
Ale jeśli chodzi o WD to jeszcze większość dysków jest w pudle WD i w środku też full WD brand z poprzedniej produkcji.
Ja ostatniego WD SN 850X 1TB brałem dokładnie 18 listopada i nic tam nie było z sandiska jeszcze nawet na boxie.
A kosztował wtedy 84 euro czyli ~350pln, a dziś?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź