Skocz do zawartości

Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jaka jest szansa, że proc z bazy techpowerup i losowy proc z Lokalnie będą miały numery seryjne następujące po sobie? :E

https://www.techpowerup.com/cpu-specs/core-ultra-5-245k.c3781 ............... M4678DK805354_RQCT_L434G500

https://allegrolokalnie.pl/oferta/procesor-intel-ultra-5-245k-w-pelni-sprawny M4678DK805353_RQCT_L434G500

Edytowane przez Pentium D
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, sideband napisał(a):

Na h... Ci ten kaktus?

:hihot:

Też z ciekawości chciałem sobie kupić na testy coś z niebieskiej strony ale te nasze dwa forumowe smerfy mi to skutecznie obrzydziły.

Edytowane przez Grolshek
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Grolshek napisał(a):

Też z ciekawości chciałem sobie kupić na testy coś z niebieskiej strony ale te nasze dwa forumowe smerfy mi to skutecznie obrzydziły.

Po prostu boisz się odkryć prawdę...

• Haha 3
Opublikowano
27 minut temu, Grolshek napisał(a):

Chciałeś potestować te niesamowicie szybko otwierające się apki i foldery zanim klikniesz myszką :hihot:

• Haha 5
Opublikowano
36 minut temu, Grolshek napisał(a):

Masz dobrego proca to po co Ci to. Co później byś zrobił z tymi częściami jak mało chętnych na Intela?

Opublikowano
1 minutę temu, Pentium D napisał(a):

Masz dobrego proca to po co Ci to. Co później byś zrobił z tymi częściami jak mało chętnych na Intela?

przecież to szydera zwykła była

1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

Chlop kupil po taniosci zestaw, a ty mu o cudimmach :D 

Dlatego to co przycebulił było wrzucić w memki. Skoro ciekawy to powinien full package potestować ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Więc wychodzi na to że jakoś za miesiąc mają być dostępne na półkach. Niby pierwsze testy w necie 23.03.2026

Tam sie nic nie zmieni  ale jak maja dac kapke wiecej rdzeni w tej samej cenie to i tak na plus :D 

Opublikowano
3 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Dlatego to co przycebulił było wrzucić w memki. Skoro ciekawy to powinien full package potestować ;)

CUDIMM-y nic nie dają, a jak się nie robi ręcznej optymalizacji, to są wolniejsze od zwykłego zestawu 2x16.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Tam sie nic nie zmieni  ale jak maja dac kapke wiecej rdzeni w tej samej cenie to i tak na plus :D 

Pewnie bardzo skromnie będzie ale też chciałem sobie coś tam posprawdzać więc wole poczekać.

@tomcug czyli to kolejny gimmick 

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
8 minut temu, Pentium D napisał(a):

Ja mam w tej chwili kilkadziesiąt procków. Jeden, dwa w tą czy tamtą nie robi różnicy. Klienci wszystko kupują jak dobrze cenę dobierzesz.