PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 25 minut temu, ShaDow_Pro napisał: Mam nadzieję że będzie się tutaj działo jak za starych czasów, żebym miał co wieczorem czytać zajadając pop-corn Póki co nie ma Sebastiana, więc nie mamy jak dostarczyć Ci kontentu @Grandal Niestety, ta 1 literka mnie przerosła Haha, dzięki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voodoo2 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Póki co nie ma Sebastiana Coś czuję że już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @SebastianFM Witaj druhu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s jak odniesiecie sie do materiału JayzTwoCents'a - uzyskanie wydajności 7800x3d w grach poprzez OC cache + CUDIMM? jest nadzieja dla intela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zachy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Jest nadzieja, ale jakim kosztem... Tez wyniki nie sa rowne. No ale w programach 285k wypada dość ladnie Edytowano %s o %s przez Zachy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 29 minut temu, Ali napisał: jak odniesiecie sie do materiału JayzTwoCents'a Jego pytaj czy przelew dotarł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Niedługo premiera 9800x3d. Będzie złom jeszcze bardziej zdeptany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: @SebastianFM Witaj druhu To jeszcze tylko confused i możecie dyskutować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Wy tu pitu pitu, a mnie się chyba 12 generacja zdegradowała w lapku. Córa wzięła mojego Aorusa i sobie chciała pograć w Fortnite. Wywalało shadery jak się patrzy. Ech... Na jej lapku z Ryśkiem nie ma problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stjepan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To 12 generacja też, nieźle, jak dobrze że ja już dawno wszystkim polecałem Ryzeny w lapkach, ja mam 5600h, ale ludzie mają różne modele, 4800h, 5300u, 5500u itd itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie wiem, no wysypywał się jak dziki na wczytywaniu shaderów. W sumie dziwne, że 12gen i takie jazdy. Laptop jest jeszcze na gwarancji, w przyszłym tygodniu jeszcze go przewałkuję i najwyżej na gwarancję oddam. Zobaczymy. Co ważne, lapek córki na Ryśku bezproblemowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Grandal @Grandal @Grandal Jak to było, jesteś słabym operatorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ali Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Karro napisał: Jego pytaj czy przelew dotarł no nie wiem, taki der8auer tez pokazywal wyniki po OC cache... rowniez bylo lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał: @Grandal @Grandal @Grandal Jak to było, jesteś słabym operatorem? A cóż on mógł w laptopie "zoperować" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karro Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Ali napisał: no nie wiem, taki der8auer tez pokazywal wyniki po OC cache... rowniez bylo lepiej no przecież nie gorzej,tutaj koligacja moze zobić robote a nie oc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 2 minuty temu, Krzysiak napisał: A cóż on mógł w laptopie "zoperować" Nic. I własnie w tym rzecz To są gówno produkty. One nie wytrzymują stock w lapku, a co dopiero Cruncher 10h pod rząd przez kilka dni hihihihi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @PiPoLiNiOW laptopie to akurat często jak grasz nawet w wymagające gry to procek ma jak w cruncherze pod 100 stopni może mieć cały czas jak sam nie zrobisz UV:) Edytowano %s o %s przez wrobel_krk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbo2k Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To na czym skończyliśmy zanim nam przerwano a juz pamietam .... nie testujemy nowych procesorów na Windows XP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja bym przetestował, by się jeszcze okazało że działa lepiej niż Win11 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Na Xp nie ale win10 ma więcej ludzi niż win11 i w dodatku na nim są lepsze wyniki bo mniej syfu w systemie;) Edytowano %s o %s przez wrobel_krk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grandal Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Ok, zobaczę co i jak. Nie wiem co z nim córka odwalała przez dwa tygodnie. Na czym go katowała. Najpierw przeprowadzę wywiad środowiskowy, bo się jeszcze okaże, że w nocy sobie na kołderce w Fortnite tłukła i ugotowała proca. Łoperatorem była córka więc na nią zwalę winę. Edytowano %s o %s przez Grandal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbo2k Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 4 minuty temu, wrobel_krk napisał: Na Xp nie ale win10 ma więcej ludzi niż win11 i w dodatku na nim są lepsze wyniki bo mniej syfu w systemie;) Nie chce zaczynać znowu wojny ale WIN10 może i ma więcej ludzi (sam mam na Xeonie) ale nie jest tak wśród posiadaczy Arrow Lake (poza Oktabą). Wiec testy nowego CPU w Windows 10 to sztuka dla sztuki i poklepania sie recenzentów po pupciach. ale pomińmy ten wątek ponowna wojna która zatopiła pclaba nie jest potrzeba Edytowano %s o %s przez robbo2k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Haha a są jacyś posiadacze Arrow Lake nie licząc testerów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zachy Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pewnie nie ma odwaznych na zakup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, Zachy napisał: Pewnie nie ma odwaznych na zakup chyba odwaznych, zeby sie przyznac do posiadania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się