Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Nie dla każdego są marginalne. Wystarczy spojrzeć na wojenkę o producenta pamięci użytego w rx 9070 XT. Robiłem test 9070 XT na hynixach, z790 vs b850 i różnica była zauważalna. Jak miałem dwie karty nitro+ jedna na Samsungach a druga na hynixach to na z790 różnica między kartami wynosiła do 3%. Teraz niech ktoś ma wersję na Samsungach na b850 to ma kartę 5% wolniejszą niż wersja hynixowa na z790. -
Przez Kyle · Opublikowano
@musichunter1x dobrze zrobiona kalibracja i oprofilowanie toru wyświetlania, dałoby Ci dobry punt odniesienia. Jak rozumiem filmy odtwarzasz na oprogramowaniu z aktywnym CMS (np. PotPlayer ... bo to prymitywne VLC chyba nadal w lesie), gamut na monitorze ustawiony na pełny, profil monitora oczywiście zapięty w systemie (bez tego ani rusz z wiernym wyświetlaniem kolorów). -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Wbrew pozorom nie wszyscy walczą. 3 mln ludzie wschodu ukrainy dobrowolnie wyjechała do rosji. Mieszkańcy Krymu czują się rosjanami a nie ukraińcami. Wiem ,że są porwania dzieci, ale wiekszosć dobrowolnie pojechała Zachód oszukiwal ukraine od 1990 roku. USA nie chciały niepodległej ukrainy,bo baly się chaosu. Potem zachod zmusił ukraińców do oddania atomówek w 1994. Potem w 2006 nie chcieli słyszec o ukrainie w NATO. W 2013 nałożyli symboliczne sankcje, nie dawali w ogole broni. Dopiero w 2022 się obudzili co putin planuje. -
Od czego są okna w pomieszczeniu (by wywietrzyć po wydruku)? Jak ktoś drukuje bardzo rzadko to tylko laserówka, a do częstego wydruku, to atramentówka z napełnianymi pojemnikami. -
... ciekawe jak się ten ujek będzie tłumaczył. Muszę przyznać, że tupet miał niezły. Za coś takiego powinni mu dożywotnio zabrać prawo jazdy + zabór pojazdu (po opłaceniu przez niego naprawy w ASO ... może lepiej przed) + wyrok w zawieszeniu + solidne odszkodowanie dla poszkodowanej. ... aha ... i prawie zapomniałem: do tego jeszcze przecież mandat. Może, ale tak czy inaczej wyglądało jakby był naćpany.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi