Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ryzen chyba naprawił tę kość, z głupia dziś włożyłem w wolny slot i lga 1790 wystartowało na 4 😂🤣 -
Przez abudabi · Opublikowano
Nie ma co panikować na zapas. Jeszcze daleka droga do premiery. Ta gra może być jeszcze ze trzy razy anulowana. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
A ja bym się spodziewał, że zwyczajnie gapił się na ekran, nie zważając na drogę i zjechał na pobocze a że jego wina to przyjął taką linie obrony - sterowanie wycieraczkami. Tak jak napisałem wyżej - całą pracą wycieraczek można sterować przyciskiem na manetce - kierownicy + rolka. Wciskasz dwukrotnie i przewijasz w górę zmieniając poszczególne biegi i widzisz jak Ci wycieraczki zbierają. Nie twierdzę, ze to jest lepsze rozwiązanie bo nie jest. Każdy się przyzwyczaił do zmiany w manetce lub pokrętłem i to jest praktyczniejsze rozwiązanie stosowane przez wszystkich. Twierdze tylko, że „auto świat” tworzy „fake” iż w Tesli nie można sterować wycieraczkami bo tak napisali w tym materiale co jest bzdurą! -
Przez Kadajo · Opublikowano
Paradoks polega na tym że pomimo tej biedy jest to najlepsza FM jaką stworzyli. -
Przez Lypton · Opublikowano
CV tego Della Bitty nie wygląda za ciekawie. Po odejściu z Blizz, gdzie głównie zajmował się 'robieniem atmosfery', założył własne studio, które wydało dwa niezbyt popularne indyki (Wildgate, będące multiplayerową strzelanką, w niecałe pół roku po premierze jest już martwe), choć całkiem okej oceniane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi