Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Panowie, miało nie być personalnych wycieczek, więc darujcie sobie takie posty gdzie wyzywacie się lub też sugerujecie że druga strona bierze pieniądze za pisanie postów. -
Przez janek25 · Opublikowano
Ta ubezpieczalnia prowadzi tylko ubezpieczenia czy ma coś jeszcze typu akcje,obligacje,inwestycje Ala bankowe w ofercie ? -
Przez Send1N · Opublikowano
Na na wszystkich ips jakie miałem w tym na obecnym monitorze który też ma hdr400 jak włączałem testowo to szybko z tego rezygnowałem -
Przez VRman · Opublikowano
A ten MPV ma opcję ustawiania tempa? Często korzystam z 0,25x i 0,5x albo 1.5-2x (podcasty z dziadkiem mówiącym tempem żółwia) Ma opcję dostosowania ścieżki audio jak ta jest przesunięta i trzeba o np. 200ms przyspieszyć/opóźnić? Ma opcję zapętlania na playlistę oraz na jeden plik nawet jeśli jest jednym z wielu na playliście? Bo to w sumie wszytko co mi potrzebne od odtwarzacza. Jakiś support dla napisów by się przydał, bo jak odpalam film od brytoli, a nie jestem osłuchany z tym akcentem, to przydaje się dorzucić angielskie napisy czasem. A, korekcja dźwięku czasem się przydaje, bo niedosłyszę i czasem pomaga to, że w VLC można podgłośić powyżej 100% i w equalizerze np. skroić basy i piski, aby głośników nie spruło jak zaraz po cichym dialogu w filmie jest np. wybuch. -
Przez Mersedess · Opublikowano
Spróbuj wyłączyć funkcję MPO (Multi-Plane Overlay) w rejestrze Windowsa, bo to bardzo częsta przyczyna stutteringu i problemów z płynnością Freesync na kartach graficznych AMD
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi