Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i jeszcze jest kwestia stosunku ceny do realnej przydatnosci, jesli jestesmy małym państwem (w stosunku do przeciwnika) to kazda rakieta (która taka znowu tania nie jest) teoretycznie jest "na wage złota" (przy ograniczonych zasobach finansowych i sprzętowych) wiec lepiej użyć ją na żołnierzy/sprzęt niż na jakiś randomowy budynek w miescie.

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, voltq napisał(a):

Nie zgadzam się z nazywaniem innych użytkowników "debilami"

Którzy użytkownicy popierają Putina? Bo póki takiego żadnego nie widzę, to nikogo nie obrażam.

nie ma ciała, nie ma zbrodni.

Chyba, że Ciebie osobiście to zabolało :E 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Była mowa nie o użytkowniku a o ruskim klaunie, który kandyduje tylko po to, żeby rosyjskie propagandowe telewizje miały co pokazywać, co zresztą już się dzieje, bo od razu wypowiedź cytuje jakaś ruska telewizja. 

A teraz odpowiadaj na pytania, bocie @voltq czy tam operatorze bota.

Te unikanie odpowiedzi i durne lajki bardzo mocno sugerują, że mamy do czynienia z ruskim botem.

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

Są tu dwie kwestie: nie wiem czy Ukraińcy mają aż tak dobre systemy rakietowe, żeby roysjska obrona przeciwrakietowa ich nie zestrzeliła? Były już chyba ataki na Moskwę i chyba tylko jedna rakieta uderzyła. I druga kwestia, że przy całym okrucieństwie to rosja jeszcze (na szczęście) w żadne większe skupiska ludzi: parady, wiece nie uderzyła... z reguły to oni mówią, że rakiety mają niszczyć cele militarne. rosja nigdy dotąd nie przyznała, że z pełną premedytacją uderzyła w cele cywilne. Uderzenie w rosję w czasie parady zwycięstwa bezpośrednio w tłum cywili mógłby zostać odebrany jako atak stricte terrorystyczny... W świat poszłyby obrazki zmasakrowanych dzieci i kobiet. To by bardzo źle przysłużyło Ukraińskiej sprawie i wiele państw mogłoby odciąć pomoc. A też być może obrona rosyjska by zestrzeliła większość, ale te co by uderzyły i zabiły np 10 dzieci to by putin max. wykorzystał wizerunkowo. Pomijam też sprawę etyczną. Wiem co wyprawiają ruskie, ale nie można stosować odpowiedzialności zbiorowej. Nawet oprawcy z Oświęcimia mieli normalne procesy karne z obrońcami na sali sądowej. Alianci nie rozstrzeliwali przypadkowej cywilnej ludności niemieckiej. Trudno, żeby malutkie dzieci, nawet rosyjskie odpowiadały za to, że urodziły się w kraju dyktatora i za to co robią dorośli.

Takie podejście może doprowadzić do porażki , druga strona nie przestrzega takich zasad , ja uważam ze ofiara ma prawo się bronić wszystkimi dostępnymi środkami to ona została zaatakowana a agresor nie ma żadnych praw , wiec Ukraina może zrobić wszystko żeby obronić się przed Rosja

20 minut temu, VRman napisał(a):

Była mowa nie o użytkowniku a o ruskim klaunie, który kandyduje tylko po to, żeby rosyjskie propagandowe telewizje miały co pokazywać, co zresztą już się dzieje, bo od razu wypowiedź cytuje jakaś ruska telewizja. 

A teraz odpowiadaj na pytania, bocie @voltq czy tam operatorze bota.

Te unikanie odpowiedzi i durne lajki bardzo mocno sugerują, że mamy do czynienia z ruskim botem.

Z twojej strony znów wyzwiska , bełkot , chaos informacyjny 

• Haha 1
Opublikowano

Maciek chce zbic temat tej dziewczyny i oskarzen o onucostwo tematem, "jak rosja wali w ukrainskich cywilow to niby czemu ukraina nie moze" i pieknie od 10 postow jedziemy o tym, a przeciez kazdy kto ma minimum inteligencji wie dlaczego Ukraina nie wali po ruskich cywilach. To proste jak drut. Maciek AS socjomanipulacji level BASIC. 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
29 minut temu, voltq napisał(a):

Z twojej strony znów wyzwiska , bełkot , chaos informacyjny 

Jakie wyzwiska? Dałem Ci 2-3 miesiące temu szansę. Zadałem pytanie. Poprosiłem grzecznie, żebyś wytłumaczył lajki dla ruskiego propagandowego gówna. Nie raczyłeś odpisać. Ponowiłem prośbę. Nie raczyłeś. Wyciągnąłem wnioski i nazywam cię ruskim botem lub trolem na tej podstawie. To nie wyzwiska.

A teraz od wielu godzin cię maglujemy żebyś wytłumaczył się ze swoich skandalicznych i po prostu chorych akcji jak lajkowanie bestalstwa i brutalnych tortur rusków na Ukraince.

Ale tego też nie zrobisz. Nie odpowiesz. Bo bot nie umie, a w trolowni nie dali prikazu jak w takiej sytuacji się zachować.

Co zostaje? 

Oskarżenia o "wizwiska, bełkot i chaos informacyjny". BTW.

Jaki kurka nać chaos informacyjny? :lol2: 

Serio, bot coś się ci dziś wykrzaczył :lol2:

• Confused 1
Opublikowano
19 minut temu, VRman napisał(a):

Jakie wyzwiska? Dałem Ci 2-3 miesiące temu szansę. Zadałem pytanie. Poprosiłem grzecznie, żebyś wytłumaczył lajki dla ruskiego propagandowego gówna. Nie raczyłeś odpisać. Ponowiłem prośbę. Nie raczyłeś. Wyciągnąłem wnioski i nazywam cię ruskim botem lub trolem na tej podstawie. To nie wyzwiska.

A teraz od wielu godzin cię maglujemy żebyś wytłumaczył się ze swoich skandalicznych i po prostu chorych akcji jak lajkowanie bestalstwa i brutalnych tortur rusków na Ukraince.

Ale tego też nie zrobisz. Nie odpowiesz. Bo bot nie umie, a w trolowni nie dali prikazu jak w takiej sytuacji się zachować.

Co zostaje? 

Oskarżenia o "wizwiska, bełkot i chaos informacyjny". BTW.

Jaki kurka nać chaos informacyjny? :lol2: 

Serio, bot coś się ci dziś wykrzaczył :lol2:

Dlaczego kłamiesz o jakiś lajkowaniach ?

Opublikowano (edytowane)

:hahaha:

Dobra. Starczy.

Pośmialiśmy się, ale dość.

@Mar_s Chyba popieranie bestialskiego i nieludzkiego torturowania Ukrainki kończy dyskusję, czy gość "tylko reprezentuje odmienne poglądy" czy jest trolem? Chodzi o Voltq oczywiście.
Jak cofnął serduszko to w moim poście na poprzedniej podstronie wstawiłem screenshota, więc możesz szybko zweryfikować czy nie przesadzam/kłamię/whatever

1. Dziś to.

2. Wczoraj dał "confused" postowi, w którym była mowa, że zwolennikiem Putina w Polsce może być tylko zdrajca lub debil. Nie było kontekstu który pozwalałby choćby udawać, że może chodziło mu o coś innego. Dwóch userów go pytało czemu taka reakcja. W odpowiedzi dostaliśmy tylko randomowe wyrazy bez sensu.

3. Wstawiał serduszka pod postami bez treści, z jedynie tweetem ruskiego propagandzisty. Zapytany wielokrotnie czemu - nie odpisał do dziś.

A teraz się bot zglitchował i leci jakimiś randomowymi wypowiedziami.

Chyba czas najwyższy na permanentnego kopa z forum.

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, VRman napisał(a):

:hahaha:

Dobra. Starczy.

Pośmialiśmy się, ale dość.

@Mar_s Chyba popieranie bestialskiego i nieludzkiego torturowania Ukrainki kończy dyskusję, czy gość "tylko reprezentuje odmienne poglądy" czy jest trolem? Chodzi o Voltq oczywiście.
Jak cofnął serduszko to w moim poście na poprzedniej podstronie wstawiłem screenshota, więc możesz szybko zweryfikować czy nie przesadzam/kłamię/whatever

1. Dziś to.

2. Wczoraj dał "confused" postowi, w którym była mowa, że zwolennikiem Putina w Polsce może być tylko zdrajca lub debil. 

3. Wstawiał serduszka pod postami bez treści, z jedynie tweetem ruskiego propagandzisty. Zapytany wielokrotnie czemu - nie odpisał do dziś.

A teraz się bot zglitchował i leci jakimiś randomowymi wypowiedziami.

Chyba czas najwyższy na permanentnego kopa z forum.

Piękne podsumowanie totalitarnych zapędów twojej osoby , rozumiem ze demokracja jest wtedy kiedy ty masz władze nad wszystkim i rządzisz ? a jak nie to jest dyktatura i brak praworządności ? , ktoś ma odemienne poglądy nie pochwala twojego jedynego słusznego przekazu od razu zlikwidować tego człowieka

Notoryczne wyzwiska pogarda dla drugiego człowieka aż wylewa się z twoich postów

Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

Czy ktoś może usunąć konto szmaciarzowi, który popiera putlera i "lubi" torturowanie kobiet?

Kolejne wyzwiska , rozumiem ze zbanujesz sam siebie ? , ostatnio cos pisałeś o mowie nienawiści , przecież sam ja siejesz

Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

N ie rób za adwokata szmaciarza, którego cieszy mordowanie niewinnych Ukraińców/ek. Dostał kilka pytań powyżej - niech łaskawie odpowie - może nawet w swoim ojczystym ruSSkim.

Nadal czekam na konkrety bo na razie to jest jakiś bełkot , wyzwiska i pomawianie

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Winter napisał(a):

Sądzę, że nawet kolega @voltq nie jest zwolennikiem mordowania kobiet. Lecicie w totalną skrajność.

Nie jest? To czemu dał serduszko newsowi o tych bestialskich torturach?

BTW. Witamy ponownie. 

edit: I jeszcze wali randomowe posty dzisiaj jak ten wyżej. 

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, VRman napisał(a):

Nie jest? To czemu dał serduszko newsowi o tych bestialskich torturach?

BTW. Witamy ponownie. 

edit: I jeszcze wali randomowe posty dzisiaj jak ten wyżej. 

serduszko to konkret? , ty tak naprawdę ? czy trollujesz jak @GordonLameman

Edytowane przez voltq
Opublikowano

Zadaliśmy pytanie. Wielokrotnie. Więcej niż jeden user. Podobnie jak z lajkami pod wypowiedziami Ławrowa wcześniej. Pytanie jest proste: CZEMU lajkujesz takie guano. Czemu cieszy cię bestialskie torturowanie kobiety. Co w tym newsie LUBISZ dając reakcję serduszka oznaczającą "like".

Człowiek by odpowiedział. Bot się zapętlił i wali randomowe pierdy o jakichś wyzwiskach i konkretach :D

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, VRman napisał(a):

Chłopie, ale ktoś kto daje serduszko pod postem nie musi oznaczać, że LUBI TO CO JEST POKAZANE W POŚCIE tylko serduszko dla autora za umieszczenie posta! Sam mam czasami problem z takimi treściami. Ktoś wkleja bez słowa komentarza jakiś taki nieludzki przypadek i teraz zalajkować to polubić TO CO POKAZAŁ, czy to ŻE TO POKAZAŁ?

Rozumiem, że mocno nie zgadzacie się z @voltq ale on oprócz serduszka pod postem nigdzie nie napisał, że popiera jakiejś tortury, a wy po nim jedziecie jak jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji albo grupa w klasie co się znęca nad "maskotką" klasy... Z punktu widzenia Regulaminu Forum co już kilka razy pisałem wszystkie te obraźliwe tezy pod jego adresem łamią regulamin, podczas gdy on nie złamał ani jednego!

Póki Polska nie jest stroną w wojnie z rosją, póty nie obowiązuje w Polsce stan wojenny lub stan wojny i traktujemy rosję jak każdy inny kraj i możemy o nim i jego władzach pisać co tylko chcemy! Zresztą 2 kandydatów na urząd Prezydenta RP mówi jeszcze bardziej popierając rosję niż @voltq. Leć k. do ABW i składaj donos na Maciaka i Brauna (tym razem z dużej celowo - dla kumatych :) ) a nie na chłopa z forum technologicznego w w offie!

@Winter właśnie pisałem swój post jak się zarejestrowałeś :) Fajnie, że wróciłeś. W tym wątku sobie znaleźli kozła ofiarnego i jadą po nim. Nienawidzę takiego podejścia!

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

Chłopie, ale ktoś kto daje serduszko pod postem nie musi oznaczać, że LUBI TO CO JEST POKAZANE W POŚCIE tylko serduszko dla autora za umieszczenie posta! Sam mam czasami problem z takimi treściami. Ktoś wkleja bez słowa komentarza jakiś taki nieludzki przypadek i teraz zalajkować to polubić TO CO POKAZAŁ, czy to ŻE TO POKAZAŁ?

Aha. Jasne. 

I dlatego zapytany o to wielokrotnie nie potrafił napisać tego, co napisałeś teraz ty, tak?

Ty w ogóle znasz historię jego postów i reakcji? Bo jakbyś znał, to byś wiedział, że niestety kuląw  płot. Nie trafiłeś.

Jakoś w drugą stronę to nigdy nie działało. Ja obserwuję jego aktywność od dawna. Daruj sobie też ten ton.

Jak nie wiesz o co chodzi, to się nie wypowiadaj

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ogarnijcie wreszcie że moderacja nie będzie się zajmowała oceną wpisów trolli, póki nie wyzywają czy nie grożą tu komuś.

Dodajcie tego użyszkodnika na czarną liste i będzie spokój.

Póki mu wciąż odpisujecie to on wciąż będzie wklejał jakieś głupoty z kacapskiej propagandy. Tylko trolla nakręcacie.

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

Zadaliśmy pytanie. Wielokrotnie. Więcej niż jeden user. Podobnie jak z lajkami pod wypowiedziami Ławrowa wcześniej. Pytanie jest proste: CZEMU lajkujesz takie guano. Czemu cieszy cię bestialskie torturowanie kobiety. Co w tym newsie LUBISZ dając reakcję serduszka oznaczającą "like".

Człowiek by odpowiedział. Bot się zapętlił i wali randomowe pierdy o jakichś wyzwiskach i konkretach :D

Czemu ty kłamiesz na mój temat i przypisujesz mi jakieś swoje wymysły , w życiu nie uderzyłem ani swojej siostry ani matki ani żony , brzydzi mnie przemoc w stosunku do drugiej osoby ,  torturowanie każdego człowieka to cos obrzydliwego i za cos takiego co zrobili tej biednej kobiecie należy się kara śmierci , oczywiście ty pewnie jesteś przeciwko karze głównej co tylko zachęcą barbarzyńców do takich działań , jesteś pewnie również za aborcją która również jest torturowaniem dosłownie rozrywaniem na części biednego małego człowieka który nawet nie może krzyknąć tylko dlatego ze może się urodzić z jakąś wadą genetyczną

Aktualnie tylko z waszych postów bije nienawiść do drugiego człowieka i chęć zlikwidowania innych , to wy prezentujecie Rosyjskie standardy

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Winter napisał(a):

@voltq Ja wiem, że Ty blisko Brauna jesteś poglądami, ale nie wydawało Ci się żałosnym w czasie debaty, gdy nie potępił Putina?

Co nam to dobrego przyniesie że będziemy wygadywać płomienne przemówienia? , słowa to tylko wiatr liczą się czyny , nie lepiej potępiać Putina budując własne silne państwo z bogatymi obywatelami ? Takie które nie niszczy własnych obywateli ? wzory do naśladowania I rzeczpospolita która non stop pokonywała ruskich agresorów nawet zdobyliśmy ich stolicę ,  do czasu kiedy wystąpiło przeciwko nam kilka mocarstw naraz nikt by tego nie wytrzymał , USA 18-19 wiek , wtedy samą dyplomacja można wymusić pewne zachowania na innych państwach co pokazywały właśnie te potęgi , nawet w 20 wieku jeszcze USA z Reganem na czele było taką potęgą ze ruscy woleli ogłosić się przegranym w zimnej wojnie i pójść na ustępstwa wycofując się z Europy wschodniej niż ryzykować starcie militarne , zwykłym gadaniem nic się nie zmieni na lepsze 

Gdybyśmy w 1989 roku poszli drogą tych państw dziś bylibyśmy mocarstwem światowym bo startowaliśmy z wyższej stopy niż takie Chiny i wtedy mogli byśmy realnie pomóc Ukrainie bo Ruscy by się nas bali , niestety zmarnowaliśmy ten czas i teraz jesteśmy zbitym pionkiem leżącym obok szachownicy 

Edytowane przez voltq
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...