Moja przy 110kkm już miała łożyska w stanie agonalnym, przy sprzedaży przy 190kkm już czułem, że powoli zaczynają się odzywać. Na forum Bravo mnóstwo ludzi je robiło w okolicach 100-150kkm
Czasami takie zabiegi wychodzą, aby dodać absurdów do w miarę normalnego filmu, i Sisu jest dobrym przykładem. Poszukam gdzie jest i w weekend zobaczę 🙂
I tak i nie.Dla firm naftowych i rządu to dodatkowa kasa, bo USA jest eksporterem ropy. Ale dopóki będzie wolny rynek to będzie drożej dla amerykańskiego kierowcy i wyborcy. Bo nikt nie będzie sprzedawał ropy taniej na rynek wewnętrzny skoro może drożej na eksport. Tak jak Łukaszence się w pewnym momencie kartofle skończyły, bo rolnicy woleli sprzedawać drożej do Rosji.
Chinczycy może tak,ale Ruscy to chyba wolą wysyłać na Kijów niż oddawać Iranowi.
No i to jest konkretna odpowiedź.
Najmocniej przepraszam ale ja w PSU w cenie pary butów to nie mam dobrego rozeznania
bo w innej lidze jestem od dekad.
@AndrzejTrg dwójka przebija głupotą pierwszą część na każdym kroku ale właśnie dzięki temu ten film okazał się dobrą komedią bo jest wiele sytuacji które po prostu bawią może i jest głupi jak wyżej pisano ale warto obejrzeć
Rekomendowane odpowiedzi