Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Winter napisał(a):

Przyniósł jakieś fotki wychudzonych żołnierzy. To nie miejsce na takie rzeczy. Oni tam mieli podpisać umowę.

a dopierdalanie się do czyjegoś ubioru bądź uporczywe przerywanie swojemu GOŚCIOWI, którego się zaprosiło, to faktycznie, to jest dyplomacja przez duże D.

:E

jak mało czasu musiało upłynąć, by USA straciło swój jakikolwiek pozytywny wizerunek. Może i nie są żadnym gwarantem pokoju, ich kraj jest gnębiony przez migrantów, ciężkie syntetyczne narkotyki z Chin i big pharmę czy korpo, ale za to podatki będą mieli wyższe o 25%.

Edytowane przez huudyy
  • Like 2
  • Upvote 4
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

a dopierdalanie się do czyjegoś ubioru bądź uporczywe przerywanie swojemu GOŚCIOWI, którego się zaprosiło, to faktycznie, to jest dyplomacja przez duże D.

:E

jak mało czasu musiało upłynąć, by USA straciło swój jakikolwiek pozytywny wizerunek. Może i nie są żadnym gwarantem pokoju, ich kraj jest gnębiony przez migrantów, ciężkie syntetyczne narkotyki z Chin i big pharmę czy korpo, ale za to podatki będą mieli wyższe o 25%.

Ale to Trump jest w potrzebie, czy Zelenski?

Opublikowano
Teraz, Winter napisał(a):

Ale to Trump jest w potrzebie, czy Zelenski?

Zelenski ma potrzeby militarne, a Trump wizerunkowe.

Póki co to jeden i drugi nie dostał tego co trzeba, a wręcz przeciwnie. Zelenskiemu spadają słupki, a z Trumpa się śmieje cywilizowany świat jak wchodzi zbrodniarzowi wojennemu w dupę - a Chiny na to tylko patrzą i zacierają rączki.

Jeden chłopiec urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z zajebistym. Ogromnym! Spytacie: który jest szczęśliwy? Żaden - jeden jeździ na wózku, a drugi ma padaczkę. Pytasz Sergio czy jest super... No pewnie, że super. Zdrowie!
~Caster Gandolfo

Opublikowano
25 minut temu, huudyy napisał(a):

Chyba nie powiesz, że to komik z Ukrainy nie panował nad sobą? :E 

To, że został sprowokowany to jedno. To, że druga strona (USA) chciało pokazać wyższość i dominacje to drugie. Ale, że Zelenski stracił nad sobą kontrolę jest oczywiste i wypominane przez wszystkie proukraińce media. Oczywiście wg ich przekaznu (ukrainskich mediów) 90% winy ponosi Trump, ale Zelenskiemu tez sie oberwało więc przestań siać czystą propagandę bo każdy widział jak było

Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Zelenski ma potrzeby militarne, a Trump wizerunkowe.

Póki co to jeden i drugi nie dostał tego co trzeba, a wręcz przeciwnie. Zelenskiemu spadają słupki, a z Trumpa się śmieje cywilizowany świat jak wchodzi zbrodniarzowi wojennemu w dupę - a Chiny na to tylko patrzą i zacierają rączki.

Jeden chłopiec urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z zajebistym. Ogromnym! Spytacie: który jest szczęśliwy? Żaden - jeden jeździ na wózku, a drugi ma padaczkę. Pytasz Sergio czy jest super... No pewnie, że super. Zdrowie!
~Caster Gandolfo

To ostatnia kadencja Trumpa, więc on ma daleko w poważaniu słupki.

Opublikowano (edytowane)

9 minut temu, Fatality napisał(a):

Ale, że Zelenski stracił nad sobą kontrolę

Z tego co widzę, to pierwszemu ulało się JD, potem Zelenski-Trump, więc każdy tam ponosi winę za ten cyrk.

Piszesz że powielam  "czystą propagandę" - w którym miejscu sieję tą propagandę? Przecież sam nie jestem zadowolony z postawy komika, ale cóż - ja sam bym nie wytrzymał i wyjebał ojcowską lepę zarówno Donaldowi jak i temu kretynowi JD.

Dla USA ta wojna to tylko i wyłącznie biznes, a dla Ukraińców to kwestia życia i śmierci.

7 minut temu, Winter napisał(a):

To ostatnia kadencja Trumpa, więc on ma daleko w poważaniu słupki.

największe kłamstwo jego kampanii prezydenckiej, "make America great again" bawi coraz bardziej.

Edytowane przez huudyy
Opublikowano
2 minuty temu, huudyy napisał(a):

Z tego co widzę, to pierwszemu ulało się JD, potem Zelenski-Trump, więc każdy tam ponosi winę za ten cyrk.

Piszesz że powielam  "czystą propagandę" - w którym miejscu sieję tą propagandę? Przecież sam nie jestem zadowolony z postawy komika, ale cóż - ja sam bym nie wytrzymał i wyjebał ojcowską lepę zarówno Donaldowi jak i temu kretynowi JD.

Dla USA ta wojna to tylko i wyłącznie biznes, a dla Ukraińców to kwestia życia i śmierci.

największe kłamstwo jego kampanii prezydenckiej, "make America great again" bawi coraz bardziej.

Słuchaj, z tego co wiem to Ukraina nie jest w NATO. Otrzymała miliardy dolarów pomocy  i mnóstwo sprzętu wojskowego. A samo USA leży na innym kontynencie. I za co ten Zelenski miałby wg ciebie sprzedać lepa Trumpowi? Ukraińcy niech się cieszą, że USA ich przez 3 lata wspierały.

Opublikowano

I za co ten Zelenski miałby wg ciebie sprzedać lepa Trumpowi?

za bycie obcesowym burakiem, nienawidzę, jak mi się bezczelnie przerywa.

1 minutę temu, Winter napisał(a):

Ukraińcy niech się cieszą, że USA ich przez 3 lata wspierały.

Przy okazji teraz mamy już pewność, że na nich nie można polegać jako na gwarancie siły. Do tej pory każdy miał USA za supermocarstwo, któremu nikt nie podskoczy - ale to się już skończyło, to se ne vrati. Szkoda czasu, trzeba przeczekać jeszcze te parę lat, bo coś czuję, że wahadełko polityczne odbije jeszcze mocniej przy następnych wyborach.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie sobie obejrzałem podsumowanie tygodnia na KZ i następne "przypadkowe" info układające się idealnie w układance "agentura Kremla"

Administracja Trumpa ponoć naciska na Rumunię, żeby jednak dopuścili ruskiego agenta do wyborów prezydenckich. Jak oni nagle się strasznie martwią o demokrację!

Taa. Demokrację. Bo przecież pompowane ruską kasą rządy, wdzędzie gdzie się zainstalują, rządzą w pełni demokratycznie. Jak na Węgrzech na przykład. Albo na Białorusi. U nas zresztą też podejrzewam, że rozwalanie państwa przez popis też jest na rękę ruskim, a grzebanie w konstytucji i sądach coś mi za bardzo pachnie jak styl rządzenia na Kremlu czy u Orbanienki.

Ten proruski kandydat na prezydenta Rumunii chwali otwarcie Fiutina. Wyzywa i psioczy na Ukrainę. I dziwnym PRZYPADKIEM z nikogo, dzięki kampanii na tiktoku, zyskuje 50% poparcia Rumuńskich wyborców.

"Nothing to see here, please disperse"

Edytowane przez VRman
  • Upvote 4
Opublikowano

za bycie obcesowym burakiem, nienawidzę, jak mi się bezczelnie przerywa.

Przy okazji teraz mamy już pewność, że na nich nie można polegać jako na gwarancie siły. Do tej pory każdy miał USA za supermocarstwo, któremu nikt nie podskoczy - ale to się już skończyło, to se ne vrati. Szkoda czasu, trzeba przeczekać jeszcze te parę lat, bo coś czuję, że wahadełko polityczne odbije jeszcze mocniej przy następnych wyborach.

Ciekawe, czy tak samo się oburzałeś, jak nas ten kurdupel obrażał w ONZ. Sowiecki model dyplomacji.

Opublikowano
5 minut temu, Winter napisał(a):

Ukraińcy niech się cieszą, że USA ich przez 3 lata wspierały.

Jak do tej pory, to USA cieszyło się, że robili najbardziej opłacalną inwestycję. Rozbrajając mocarstwo, głównego konkurenta, wydając grosze ;) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@wiechu_koperytko

Skolko za djeń dają djengów? Haraszo?

Czy moderacja mogłaby posprzątać tego ruskiego bota z forum?

Typ ma zero postów poza 1 tutaj w tym wątku. Zarejestrował się aby napisać anty-ukraiński wpis i nie robi nic poza downvote'ami antyruskich wpisów i upvote'ami pro-ruskich. 

Edytowane przez VRman
  • Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, MaxaM napisał(a):

Jak do tej pory, to USA cieszyło się, że robili najbardziej opłacalną inwestycję. Rozbrajając mocarstwo, głównego konkurenta, wydając grosze ;) 

Tak, tak. Tak super biznes, że nikt w UE nawet nie był zainteresowany produkcją amunicji dla nich.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Winter napisał(a):

Ciekawe, czy tak samo się oburzałeś, jak nas ten kurdupel obrażał w ONZ. Sowiecki model dyplomacji.

a ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że nie chodzi mi wcale o złe podejście Zelenskiego, tylko o to, co Trump robi ze swoim krajem.

Tak, tak. Tak super biznes, że nikt w UE nawet nie był zainteresowany produkcją amunicji dla nich.

no to patrz jak to teraz wygląda XD

Pokażę Ci to na wykresach może bardziej:

lamusy z EU:

obraz.png.e9b74a2d404066c130bf040a9fb79e31.png

obraz.png.3ccf2380603848687f93245f01c299dc.png

obraz.png.779ae6551793fee58841095957668c63.png

i MAKE AMERICA GREAT AGAIN

obraz.png.a263ad23bb34c21ed25e4889fa4a72f0.png

obraz.png.8e684d2ae2f9830e00480655ebe58605.png

obraz.png.2311eb3f4ea6c5e33bed9bdc47b65001.png

Trump to taki szkodnik, że szkodzi każdemu, z wyjątkiem tych, którzy faktycznie są zagrożeniem.

6 minut temu, MaxaM napisał(a):

+1

Edytowane przez huudyy
  • Like 2
  • Upvote 5
Opublikowano

a ty w dalszym ciągu nie rozumiesz, że nie chodzi mi wcale o złe podejście Zelenskiego, tylko o to, co Trump robi ze swoim krajem.

no to patrz jak to teraz wygląda XD

Pokażę Ci to na wykresach może bardziej:

lamusy z EU:

obraz.png.e9b74a2d404066c130bf040a9fb79e31.png

obraz.png.3ccf2380603848687f93245f01c299dc.png

obraz.png.779ae6551793fee58841095957668c63.png

i MAKE AMERICA GREAT AGAIN

obraz.png.a263ad23bb34c21ed25e4889fa4a72f0.png

obraz.png.8e684d2ae2f9830e00480655ebe58605.png

obraz.png.2311eb3f4ea6c5e33bed9bdc47b65001.png

Trump to taki szkodnik, że szkodzi każdemu, z wyjątkiem tych, którzy faktycznie są zagrożeniem.

+1

Spadki nastąpiły zaraz po ogłoszeniu ceł.

Ty Amerykaninem jesteś, że tak się o USA martwisz?

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

a Ty jesteś Amerykaninem, że tak kibicujesz Trumpowi, skoro to naraża Polskę na niebezpieczeństwo?:heu:

Pisałem wielokrotnie po co mi Trump, ale nie dociera.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Winter napisał(a):

Pisałem wielokrotnie po co mi Trump, ale nie dociera.

Bo to bzdurne i dość infantylne podejście. 

Mniej więcej takie:

„Stańmy nad przepaścią i udajmy, że skaczemy, to może zamontują barierki”

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 1
Opublikowano

Infantylne to jest liczenie, że kraj z drugiego końca świata ma nas bronić.

Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Bo to bzdurne i dość infantylne podejście. 

Mniej więcej takie:

„Stańmy nad przepaścią i udajmy, że skaczemy, to może zamontują barierki”

Ja bym powiedział, że nieszczere. Nie jestem za PiSem/Trumpem/Putinem, ale...

• Sad 1
Opublikowano
21 minut temu, Winter napisał(a):

Spadki nastąpiły zaraz po ogłoszeniu ceł.

Ty Amerykaninem jesteś, że tak się o USA martwisz?

Mam babcie w Czikago i tatę w Ramstein. Co to w ogóle za pytanie? 

Przede wszystkim mieszkam w Polsce, a nie wyjebałem dzidę na szparagi pod Amsterdam - mieszkam w kraju, który graniczy z państwem pogrążonym w wojnie, obok eksklawy zbrodniczego reżimu, który już nie raz nas ostrzegał, że jesteśmy następni. 

Ja wiem ze z perspektywy mieszkańca lepszej części Europy możesz mieć ten konflikt w dupie, czy to kto komu pomaga, ja tylko patrzę na z perspektywy chłopaka któremu nie widzi się zeta w Orzyszu. 

• Like 3
  • Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Mam babcie w Czikago i tatę w Ramstein. Co to w ogóle za pytanie? 

Przede wszystkim mieszkam w Polsce, a nie wyjebałem dzidę na szparagi pod Amsterdam - mieszkam w kraju, który graniczy z państwem pogrążonym w wojnie, obok eksklawy zbrodniczego reżimu, który już nie raz nas ostrzegał, że jesteśmy następni. 

Ja wiem ze z perspektywy mieszkańca lepszej części Europy możesz mieć ten konflikt w dupie, czy to kto komu pomaga, ja tylko patrzę na z perspektywy chłopaka któremu nie widzi się zeta w Orzyszu. 

Kolejny z niby wyższą kulturą, a same przekleństwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...