Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

A ty to masz poważny problem bo dzisiaj ta "lewacka" Europa na którą plułeś i plujesz chce pomóc Ukrainie, a twój prawicowy idol uznający 2 płcie donald trumpek odcina pomoc.

A mogę popierać wybrane kwestie i nie zgadzać się z innymi? Czy jak to ktoś mi tu napisał "jest to pakiet"?

Bo jak tak to ja sram na pakiety zarówno prawackie, jak i lewackie.

Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? Na PCL byłeś dziko pro-Ukrainie, tutaj przez miesiąc gadałeś o potrzebie zakończenia tego konfliktu nawet ze stratą dla Ukraińców, krytykowałeś działania Ukrainy... A teraz wracasz do pierwszej wersji?

Czy tobie się poglądy zmieniają jak wiatr zawieje?

47 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Zgłaszać posty, raportować geniuszu, do moderacji. 

Poza tym weź pod uwagę, że politykowi wolno więcej. 

Zgłaszaj do OMZRIK. Trump im uciął dofinansowanie, bandyta który to stworzył dalej się ukrywa, a ostatnio przegrali kilka spraw.

Jeszcze kilka i pójdą tam gdzie ich miejsce czyli w pi...ach. 🤗

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, crush napisał(a):

A mogę popierać wybrane kwestie i nie zgadzać się z innymi?

--------------->>>>>>>>>>>>>>>>>

Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? Na PCL byłeś dziko pro-Ukrainie, tutaj przez miesiąc gadałeś o potrzebie zakończenia tego konfliktu nawet ze stratą dla Ukraińców, krytykowałeś działania Ukrainy...

Właściwie sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie. Dokładnie tak samo jak ty popieram jedne kwestie, a nie zgadzam się z innymi... Pisałem tu już, wielokrotnie, że przez pierwsze 2 lata, a szczególnie w pierwszym roku pomoc dla Ukrainy jak najbardziej popierałem. I całkowicie podtrzymuję to co wtedy pisałem. TAK - to było mega ważne aby ten bandyta z kremla nie zajął całej Ukrainy. Natomiast jest czas walki i pokoju. Obecnie idzie wojna na wyniszczenie której strona Ukraińska nie przetrzyma dlatego od roku piszę o pokoju. I szkoda mi bardzo tych codziennie umierających tam dzieci i ludności cywilnej.

Edytowane przez hubio
Opublikowano

@Henryk Nowak na marginesie dodam, że w polskim necie znajdziesz naprawdę mnóstwo 100 gorszej mowy nienawiści do wszystkiego co ma inną orientację, inne wyznanie lub kolor skóry lub narodowość niż w offie forum komputerowego na jednym z wielu wątków... :) Jak chcesz walczyć to sugeruję skierowanie walki na inne odcinki :) 

• Like 1
Opublikowano

Ekspert wojskowy mówi o czarnym scenariuszu. "Jeżeli Rosja to zrobi, to mamy dwa lata"
— Ile Europa ma czasu? Nikt tego tak naprawdę teraz nie wie. Wie pan, kiedy będziemy to wiedzieć? Gdy nastąpi pokój między Ukrainą i Rosją i zobaczymy, co Rosja zrobi ze swoją rozbuchaną armią. Czy będzie chciała utrzymywać setki tysięcy kontraktowych, płacąc im kosmiczne pieniądze i przesuwając swój budżet na skraj wydolności? Jeżeli to zrobi, to oznacza, że mamy trzy lata do wojny. Może nawet dwa lata. Jeśli jednak Rosja obniży stawki, część kontraktowych odejdzie, a armia będzie budowana powoli, to być może mamy i dekadę — ocenia płk Piotr Lewandowski.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Na to też odpisz w końcu:

Ten raport jest w języku angielskim którego nie znam dobrze , więc muszę ten tekst przetłumaczyć a potem zapoznać się też z innymi źródłami nawet tymi wrogimi rosyjskimi i porównać to wszystko , trochę to czasu zajmie , ja nie jestem taki żeby emocjonalnie podchodzić do tematu jak wy to robicie 

Edytowane przez voltq
  • Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, Dimazz napisał(a):

jak to nie jest jakaś gra to źle to wygląda dla Polski Europy.
USA stawia się w roli Pana.

To jeszcze mało, ktoś to wyżej już postował, ale z odpowiedzią muska, który nazywa Sikorskiego małym człowiekiem.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, voltq napisał(a):

Ten raport jest w języku angielskim którego nie znam dobrze , więc muszę ten tekst przetłumaczyć a potem zapoznać się też z innymi źródłami nawet tymi wrogimi rosyjskimi i porównać to wszystko , trochę to czasu zajmie , ja nie jestem taki żeby emocjonalnie podchodzić do tematu jak wy to robicie 

Pisałem:

8 godzin temu, bergercs napisał(a):

Ile razy mamy udowadniać twoje kłamstwa - znajdź obie w historii swoje wysrywy, tam znajdziesz nasze linki

Tutaj miałeś:

W dniu 1.03.2025 o 20:18, bergercs napisał(a):

Ale jak zwykle, jedyne co potrafiłeś to dał swoje debilne "confused" i dalej rozpowszechnia kłamstwa. Może jeszcze mamy znaleźć wersję

cyrylicą żebyś zrozumiał.

A najgorsze, że pomimo zgłoszeń o rozpowszechnianiu kłamstw, dostarczeniu dowodów na te kłamstwa mod też udaje w takich sytuacjach, że go nie ma.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, MaxaM napisał(a):

Musk ma w tym przypadku sporo racji. Nie ma jeszcze alternatywy dla Starlinka, a my nie płacimy pełnej ceny. Ta usługa potrafi kosztować kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie, a wariant wojskowy zapewne jest jeszcze droższy. Oczywiście to nie oznacza, że takie są koszty dla dostawcy.

Edytowane przez indexinfio
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, indexinfio napisał(a):

Ta usługa potrafi kosztować kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie

Że co? 8:E Jakie kilkadziesiąt tysięcy za Internet skierowany dla przeciętnego Kowalskiego.

https://www.starlink.com/pl

22 minuty temu, indexinfio napisał(a):

Musk ma w tym przypadku sporo racji.

W szczególności w tym, że Sikorski jest małym człowiekiem.

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano

Dyplomacja USA ssie i nie ma ku temu żadnych wątpliwości. Jedynie część Amerykanów może być zadowolona - ślepo zapatrzona, ot coś w stylu konfiarzy, którzy nie widzą drugiego dna. 

• Confused 1
  • Upvote 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...